"Meghan lesz a felelős az apja haláláért" - Durva vádakkal illette a hercegnét a nővére
Samantha Grant egyre durvábban támadja húgát a Twitteren.

samantha-grant-markle-apjuk-halala-meghan-nagy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte már megszokhattuk, hogy Meghan hercegné nővére, Samantha Grant-Markle szítja a tüzet az interneten a nála jóval szerencsésebben járt húga ellen, azonban most minden eddiginél messzebbre ment.

Durva vádat vágott Meghan fejéhez

A lányok édesapja, Thomas Markle a napokban nyilatkozta, hogy nagyon fél attól, hogy annyira elszúrta a kapcsolatát a lányával, hogy a hercegné többet nem lesz hajlandó szóba állni vele, és, mivel Thomas egészségi állapota nem túl fényes, fél, hogy meghal, mielőtt még egyszer láthatná Meghant.

Thomas Markle rendesen elszúrta a dolgokat kettejük között: először saját magáról készíttetett paparazzofotókat, melyeket megpróbált milliókért eladni, majd pedig a lánya tudta nélkül interjút adott, melyben Harry herceg politikai állásfoglalásáról is beszélt, ami szigorúan tilos lett volna. Azóta Markle hiába írt, telefonált, Meghan semmire nem reagált.

Apja nagyon elszúrta kettejük kapcsolatát.
Apja nagyon elszúrta kettejük kapcsolatát.

- Ha bármit üzenhetnék neki, azt mondanám, hogy szeretlek, hiányzol, és nagyon sajnálok mindent, amit elrontottam - mondta néhány nappal ezelőtt a The Sun on Sunday-nek.

Azt nem tudni, Meghanhöz eljutott-e a szívhez szóló üzenete, vagy egyáltalán fontolóra veszi-e a hercegné, hogy kibéküljön az édesapjával, azonban Samanthának határozott véleménye volt Meghanről és a hozzáállásáról, amit természetesen ezúttal is kifejtett a Twitter-oldalán.

Nővére megint osztja az észt.
Nővére megint osztja az észt.

- Mi lenne, ha a saját apáddal is foglalkoznál végre? Ami sok, az sok. Ilyen egy nagy humanitárius? Ilyen egy nő? Ha az apánk meghal, Meghan lesz a felelős a haláláért. Örülök, hogy olyan sok időd van vadidegenek előtt parádézni, bezzeg az apád fejére magasról tojsz. Képes vagy egyáltalán tükörbe nézni? Harry? Azt hiszem, igazam volt - írta a közösségi oldalon.

Ezt is szeretjük