Ez a nő azt állítja, hogy ő Salvador Dalí szerelemgyereke - A hasonlóság elképesztő
Pilar Abel szerint édesanyja még az ötvenes években lett Dalí szeretője.

salvador-dali-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salvador Dalí 1989-ben hunyt el, a Katalóniában élő Pilar Abel pedig azt állítja, hogy ő a világhírű spanyol szürrealista festő szerelemgyereke. A 61 éves nő elmondása szerint édesanyja az ötvenes évek közepén ismerkedett meg Dalíval Cadaqués városában, amikor bejárónőként dolgozott egy családnál, akik a festő otthonának közelében laktak. Salvador Dalí ekkoriban egyébként Gala férje volt, közös gyermekük pedig nem született.

- A kettejük közötti barátságból hamar titkos szerelem lett - mondta Pilar Abel, aki most a madridi bírósághoz fordult, hogy DNS-teszttel bizonyítsa be az igazát. 2007-ben egyszer már vettek mintákat Dalí halotti maszkjából, ám az akkori eredmények nem bizonyultak perdöntőnek. Ezt követően a festő életrajzírójához, Robert Descharnes-hez fordult, és újabb DNS-tesztet kértek, ezúttal Párizsban, ám az eredményeket azóta sem kapták meg.

Pilar Abel most a madridi bíróságtól várja, hogy igazságot szolgáltasson neki, akár azon az áron is, hogy a Figueres városában eltemetett festőt exhumálják egy sikeres DNS-teszt reményében. Ha bebizonyosodik, hogy Pilar Abel valóban Salvador Dalí lánya, akkor nagy összegű pénzekre számíthat az örökösöktől. 

Ezt is szeretjük