"A lányomat féltettem" - Salma Hayek elmondta, miért nem beszélt korábban a zaklatásról
A színésznőnek nem volt egyszerű megosztania a személyes történetét.

salma hayek cover 1308x736
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek még december közepén írt egy cikket a The New York Times számára, melyben részletesen beszámolt arról, hogy Harvey Weinstein őt is zaklatta éveken keresztül. Az amerikai producer különféle szexuális ajánlatokat tett Salma Hayeknek, de a színésznő rendszeresen visszautasította őt.

Sőt, 2002-ben, a Frida című film forgatásán Weinstein arra kényszerítette a latin szépséget, hogy Ashley Judd színésznővel forgassanak le egy leszbikus szexjelenetet, különben nem jelenhet meg a film. A színésznő most Oprah Winfrey podcast-műsorában beszélt nyíltan arról, miért is hallgatott ennyi éven keresztül a zaklatásról.

Féltette a kislányát

Az 51 éves színésznő azért volt éveken keresztül csendben, mert nem szerette volna, ha tízéves kislánya, Valentina tudomást szerezne a történésekről. Azonban, miután kirobbant a Weinstein-botrány, bűntudata lett, hogy sosem mondta el senkinek, mit művelt vele a filmproducer. Mégis, úgy érezte, hogy az ő fájdalma egyszerűen túl kicsi a többi áldozatéhoz képest.

salma hayek oprah winfrey new york

A színésznőnek az is nagy problémát okozott, amikor a The New York Times számára meg kellett írnia a cikket. Miután felkérték erre a feladatra, elsírta magát, majd végül visszautasította az ajánlatot. Végül a színésznő rájött, hogy ez egy gyáva húzás volt tőle, így megszületett a cikk. Hozzátette, szerinte nagyon fontos, hogy a múltbéli sérelmeket kiengedje magából az ember.

Ezt is szeretjük