Salma Hayek lánya 16 éves lett: imádni való videóval köszöntötte fel Valentinát

Salma Hayek gyermekéről irtó édes tartalmak láttak napvilágot. Alig hisszük el, hogy Valentina már 16 éves.

GettyImages-627836178

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Salma Hayek és François-Henri Pinault üzletember egy közös gyermeket vállaltak házasságuk során: a színésznő 41 éves korában hozta világra lányukat, Valentina Palomát

A tinédzser szeptember 21-én ünnepelte a 16. születésnapját, amelynek alkalmából édesanyja édes poszttal köszöntötte. Salma Hayek aranyos soraitól és megható videójától a te szemedbe is pillanatok alatt könnyek fognak szökni.

Salma Hayek lányának születésnapja

Salma Hayek nagyon jó édesanya, aki imádja a lányát: mi sem bizonyítja ezt jobban az Instagramon közzétett, megható tartalmánál. Valentina kiskori pillanatait gyűjtötte csokorba, a legtöbb felvételen anya és lánya látható, amint boldogan töltenek együtt idilli perceket.

„Ma 16 éves az én kicsikém, és a szívem repes a szeretettől, a büszkeségtől és a hálától azért a napért, amikor megszülettél. Ragyogtasd tovább a szép fényedet, kislányom, még ha elvakítja is a bolondokat. Mi, akik olyan szerencsések vagyunk, hogy az életünk része vagy, köszönjük, hogy erősebbé tettél bennünket a bátorságoddal. Hálásak vagyunk, hogy a humoroddal megtöltötted az életünket nevetéssel és örömmel. Köszönjük, hogy a komolyságoddal fejlődésre késztettél bennünket. És azt is, amiért a lelkesedéseddel mindennap inspirálsz minket. Boldog 16. születésnapot, Valentina, legyen ez a legédesebb éved!” - köszöntötte a büszke édesanya a lányát.

Kapcsolatuk igazán irigylésre méltó, többször láthatták már őket együtt a rajongók is a nagyobb rendezvényeken, amelyeken mindig szeretettel ölelték át egymást. A cuki bejegyzés megtette a kívánt hatást, a rajongók elolvadtak az ünnepi köszöntéstől, és nem győztek gratulálni a sztárcsemetének.

Salma Hayek és lánya, Valentina Paloma 2023 márciusában.
Salma Hayek és lánya, Valentina Paloma 2023 márciusában.
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

„Nagyon különleges a közöttetek lévő kapocs, ez tagadhatatlan! Bárcsak mindenkinek ilyen harmonikus kapcsolata lehetne a szüleivel!”

„Legyen nagyon boldog és vidám Valentina, főleg ezen a különleges napon, ami csak az övé. Salma, te pedig a világ legodaadóbb édesanyja vagy, hogy ennyire vigyázol rá, és támogatod mindenben!” - dicsérte egy követő a kapcsolatukat.

Nicole Kidman és Tom Cruise lánya

Nicole Kidman és Tom Cruise lánya kerüli a nyilvánosságot.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük