Salma Hayek ciki dolgot művelt Eminemmel - Kiderült, mi történt köztük az Oscar-gálán

Salma Hayek színt vallott, hogy mi történt közte és Eminem között az Oscar színfalai mögött.

salma-hayek-és-eminem-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei Oscar-gála legnagyobb meglepetése Eminem volt, aki előzetes bejelentés nélkül adta elő a Lose Yourself című dalát, ami 2003-ban szintén elnyerte az aranyszobrocskát. Általában már a gála előtt hivatalosan bejelentik, kik lesznek az est fellépői, de a népszerű rapper nem volt a listán, ezért is döbbent le rajta mindenki.

Még Salma Hayek sem tudott szóhoz jutni, amikor a gála színfalai mögött összefutott a rapperrel, azonban sajnos elkövetett egy elég ciki dolgot vele. Az esetről hivatalos Instagram-oldalán számolt be a gyönyörű színésznő.

Salma Hayek szerint bolondot csinált magából Eminem előtt

Eminem fellépése után nem sokkal Salma Hayeknek volt jelenése a színpadon, ugyanis ő adta át a legjobb hangvágásért járó díjat. Így sikerült találkozniuk a színfalak mögött.

- Ezeken a képeken úgy tűnik, mintha én és Eminem a legjobb barátok lennénk, de ami valójában történt, az az volt, hogy ő éppen jött le a színpadról, én meg készültem, hogy kisétáljak prezentálni. Annyira lesokkolódtam, amint megláttam őt, hogy véletlenül leöntöttem vízzel - számolt be a ciki esetről Hayek az Instagramon.

- Ha megvizsgálod az arckifejezésünket, akkor láthatod, hogy megszégyenült arccal nézek, ő pedig megrémült tőlem. Ahogy próbáltam letörölni róla a vizet, impulzív módon megöleltem, és ezt mondtam: "Örülök, hogy találkozhattam veled, Eminem! Hatalmas rajongód vagyok!" Mert én tényleg az vagyok. De annyira csalódott voltam, hogy ennyire bolondot csináltam magamból előtte.

Bár a színésznő nagyon kínosnak könyvelte el ezt a pillanatot, ám Eminem a Rolling Stone-nak adott friss interjújában elmondta, remekül érezte magát az Oscaron, ráadásul Salma Hayektől is kapott egy ölelést. A cikket természetesen a színésznő is elolvasta, aki szó szerint elolvadt, mit mondott róla a rapper.

Ők voltak az Oscar-gála legszebb sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen estélyikben vonultak a női hírességek az idei Oscar-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük