A SAG Awards legdögösebb sztárjai
A Screen Actors Guild Awards díjátadó gála az elismerések mellett 2012-ben is a mesés ruhakölteményekről szólt.

Dia

 	Emma Stone 	A vörös színésznő kétségtelenül a gála egyik legszebb ruháját viselte - a fekete csipkebetétes darabot az Alexander McQueen divatháznál választotta.

Emma Stone

A vörös színésznő kétségtelenül a gála egyik legszebb ruháját viselte - a fekete csipkebetétes darabot az Alexander McQueen divatháznál választotta.

Dia

 	Natalie Portman 	Az Oscar-díjas színésznő ismét a szolid elegancia mellett döntött, bordó Giambattista Valli ruháját Harry Winston ékszerekkel dobta fel, táskáját pedig Judith Leibernél választotta. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjai » 	 

Natalie Portman

Az Oscar-díjas színésznő ismét a szolid elegancia mellett döntött, bordó Giambattista Valli ruháját Harry Winston ékszerekkel dobta fel, táskáját pedig Judith Leibernél választotta.

Kapcsolódó képgaléria:
A 2011-es Oscar-gála legdögösebb sztárjai »
 

Dia

 	Stacy Keibler 	George Clooney barátnője mesésen festett a fekete csipkecsodában, mely a Marchesa divatház munkáját dicséri. 	Kapcsolódó cikk: 	George Clooney ezzel a szőkeséggel vigasztalódik » 	 

Stacy Keibler

George Clooney barátnője mesésen festett a fekete csipkecsodában, mely a Marchesa divatház munkáját dicséri.

Kapcsolódó cikk:
George Clooney ezzel a szőkeséggel vigasztalódik »
 

Dia

 	Michelle Williams 	A Dawson és a haverokkal ismertté vált - legutóbb Marilyn Monroe kultikus alakját életre keltő - szőke színésző stílusosan vörös ruhát viselt a vörös szőnyegen. Az aszimmetrikus modellt a Valentinonál választotta - sokkal csinosabb volt, mint a Golden Globe-gálán. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 2012-es Golden Globe-gála legcsúnyább ruhái »

Michelle Williams

A Dawson és a haverokkal ismertté vált - legutóbb Marilyn Monroe kultikus alakját életre keltő - szőke színésző stílusosan vörös ruhát viselt a vörös szőnyegen. Az aszimmetrikus modellt a Valentinonál választotta - sokkal csinosabb volt, mint a Golden Globe-gálán.

Kapcsolódó képgaléria:
A 2012-es Golden Globe-gála legcsúnyább ruhái »

Dia

 	Emily Blunt 	Hosszú lábait egy combközépig felhasított, smaragdzöld ruhával hangsúlyozta a barna szépség, különleges estélyijét az Oscar de la Renta tervezői álmodták meg.

Emily Blunt

Hosszú lábait egy combközépig felhasított, smaragdzöld ruhával hangsúlyozta a barna szépség, különleges estélyijét az Oscar de la Renta tervezői álmodták meg.

Dia

 	Angelina Jolie 	A rendezőként is sikeres szexszimbólum egy földig érő, fekete Jenny Packham ruhát viselt - csontos alakja szinte elveszett az estélyiben. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A 2012-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai »

Angelina Jolie

A rendezőként is sikeres szexszimbólum egy földig érő, fekete Jenny Packham ruhát viselt - csontos alakja szinte elveszett az estélyiben.

Kapcsolódó képgaléria:
A 2012-es Golden Globe-gála legdögösebb sztárjai »

Dia

	Sofia Vergara	Sofia Vergara egy különleges mellrészű, pink Marchesa-ruhában élvezte, hogy minden szem rászegeződik.

Sofia Vergara

Sofia Vergara egy különleges mellrészű, pink Marchesa-ruhában élvezte, hogy minden szem rászegeződik.

Dia

 	Lea Michele 	A Glee üdvöskéje egy merészen felsliccelt, ezüst Versacéban érkezett a díjátadóra. Minden bizonnyal a fotósok kedvence volt, hiszen nem szemérmeskedett a kamerák kereszttüzében.

Lea Michele

A Glee üdvöskéje egy merészen felsliccelt, ezüst Versacéban érkezett a díjátadóra. Minden bizonnyal a fotósok kedvence volt, hiszen nem szemérmeskedett a kamerák kereszttüzében.

Dia

	Diane Lane	A színésznő ismét bebizonyította, hogy 50-hez közel is lehet valaki sugárzóan szép, a gálán a legújabb Marches kollekció egy földig érő, kék tagját viselte.

Diane Lane

A színésznő ismét bebizonyította, hogy 50-hez közel is lehet valaki sugárzóan szép, a gálán a legújabb Marches kollekció egy földig érő, kék tagját viselte.

Dia

 	Kyra Segdwick 	A kétgyerekes sorozatsztár karcsú alakját a huszonévesek is megirigyelhetik - ezúttal egy rafinált szabású, vörös ruhát viselt, mely szinte teljesen szabadon hagyta a hátát. 	Kapcsolódó cikk: 	46 évesen is bikinit vett fel » 	 

Kyra Segdwick

A kétgyerekes sorozatsztár karcsú alakját a huszonévesek is megirigyelhetik - ezúttal egy rafinált szabású, vörös ruhát viselt, mely szinte teljesen szabadon hagyta a hátát.

Kapcsolódó cikk:
46 évesen is bikinit vett fel »
 

Dia

	Julianna Margulies	A Vészhelyzet Carole-jaként népszerűvé vált színésznő modern hófehérkeként tündökölt gyöngyökkel díszített Calvin Klein ruhájában, melyhez Marcy Miller ékszereket viselt.

Julianna Margulies

A Vészhelyzet Carole-jaként népszerűvé vált színésznő modern hófehérkeként tündökölt gyöngyökkel díszített Calvin Klein ruhájában, melyhez Marcy Miller ékszereket viselt.

Dia

	Dianna Agron	Dianna Agron egy V-kivágású, rózsaszín Carolina Herrera kreációban érkezett, ékszereit Fred Leightonnál választotta.

Dianna Agron

Dianna Agron egy V-kivágású, rózsaszín Carolina Herrera kreációban érkezett, ékszereit Fred Leightonnál választotta.

Dia

 	Jessica Chastain 	Jessica Chastain vörös hajához és porcelán bőréhez remek választás volt ez a klasszikus szabásvonalú, földig érő, kék Calvin Klein ruha.

Jessica Chastain

Jessica Chastain vörös hajához és porcelán bőréhez remek választás volt ez a klasszikus szabásvonalú, földig érő, kék Calvin Klein ruha.

Dia

	Glenn Close	Ugyan soha nem Hollywood bombázói között tartották számon, Glenn Close mindig tud meglepetéseket okozni külsejével. Ezúttal egy sellőszabású, dögös Zac Posen kreációt választott a vörös szőnyegre.

Glenn Close

Ugyan soha nem Hollywood bombázói között tartották számon, Glenn Close mindig tud meglepetéseket okozni külsejével. Ezúttal egy sellőszabású, dögös Zac Posen kreációt választott a vörös szőnyegre.

Dia

 	Sarah Hyland 	A fiatal színésznő egy visszafogott színű, ám annál merészebben dekoltált estélyiben érkezett.

Sarah Hyland

A fiatal színésznő egy visszafogott színű, ám annál merészebben dekoltált estélyiben érkezett.

Dia

 	Kelly Osbourne 	Bár nem éppen kifinomult ízléséről híres, ezúttal jól döntött Kelly Osbourne, hogy a meglepően visszafogott, fehér Badgley Mischkar ruhát választotta. 	Kapcsolódó cikk: 	Bámulatos fogyás! Bikiniben mutatta meg testét a sztárcsemete »

Kelly Osbourne

Bár nem éppen kifinomult ízléséről híres, ezúttal jól döntött Kelly Osbourne, hogy a meglepően visszafogott, fehér Badgley Mischkar ruhát választotta.

Kapcsolódó cikk:
Bámulatos fogyás! Bikiniben mutatta meg testét a sztárcsemete »

Blog.hu ajánló
Fotó: