Csúf arcú rémség lett az egykor szexi Saffron Burrowsból
Saffron Burrows csak egyre rondább lett a véget nem érő szépészeti beavatkozásoktól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A korábban modellként ismertté vált Saffron Burrows-t elsősorban kisebb mellékszerepekkel bízzák meg a rendezők évek óta.


1993-ban debütált a vásznon az Apám nevében című politikai thrillerben, azóta pedig számos tömegfilmben bukkant fel, láthattuk például a Háborgó mélységben vagy a Wing Commander – Az űrkommandóban.

De a művészfilmek világa sem áll távol annyira tőle, hiszen szerepelt például a Gustav Klimtről szóló életrajzi filmben vagy az Üres város című drámában.

Tehetségéhez kétség sem fér, a 36 éves színésznő arcát látva azonban könnyen bárki elborzadhat. Érthetetlen módon az egykor szexi és szép sztár is úgy döntött ugyanis, hogy plasztikáztat, ám a szépészeti beavatkozások végeredménye több mint kétségbeejtő.

Már régen bevallotta biszexualitását

A harcsaszájat még könnyedén megbocsátanánk Saffron Burrows-nak, ám iszonyatos pofacsontja felett már mi sem hunyhatunk szemet. A színésznő valaha egy igazi bombázó volt, kora pedig biztosan nem adott még arra okot, hogy ezt művelje arcával, ezért is állunk döbbenten sokkoló átalakulása előtt.

Burrows-t legutóbb a mozikban a Banki melóban láthattuk Jason Statham oldalán. Nemrég fejezte be a Shrink című dráma forgatását, de neve máris két készülő film stáblistáján olvasható.

A sztár korábban Mike Figgis rendezővel járt, és 1999-ben vallotta be a Film Unlimited nevű lapnak adott interjújában, hogy voltak női szeretői is. Nem véletlen tehát, hogy azóta éppen egy színésznővel, az 50 éves Fiona Shaw-val hozták hírbe, ám kettejük intim kapcsolatát egyikük sem tagadta vagy erősítette meg mostanáig.

Ezt is szeretjük