Kiábrándító látvány! Részegen esett be a taxiba a 4 gyermekes színésznő
Szó szerint beesett a taxiba az ittas Sadie Frost.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jude Law egykori felesége, Sadie Frost vásárlással és ivászattal próbálta gyógyítani legújabb szerelmi bánatát, ami talán túl jól is sikerült.

A színésznő csak nemrégiben szakított modell barátjával, James Goodinggal, ám máris egy másik férfi karjaiba vetette magát.

Nem is a párja?

A 47 éves egykori modell először divatos ruhákat vásárolgatott, majd egy férfival betért egy bárba, ahonnan igen illuminált állapotban távozott. Kísérője kezébe kapaszkodva támolygott ki a taxihoz, amelybe nem éppen kecsesen bukott be.

Mivel több fotós is megörökítette, csak zavartan nevetgélt, végül a férfi karjaiba temette az arcát. Később azt nyilatkozta, nem az új szerelmével látták, pusztán egy régi barátjával, ám a képek tanúsága szerint igen meghitt volt kettőjük között a viszony.

A színésznő tavaly év végén még boldogan áradozott kapcsolatáról Kylie Minogue volt barátjával, akkor azt mondta, szeretné összekötni életét a modellként dolgozó férfival.

Nem ez lesz a harmadik

Frost már kétszer volt házas, de azt mondta, úgy érzi, a harmadik lesz az igazi, élete végéig tartó frigye. Erre azonban még várnia kell, ugyanis Gooding márciusban kiadta az útját, arra hivatkozva, még mindig volt kedvesét szereti, így nem lenne tisztességes bolondítani a négygyermekes családanyát.

A színésznő pedig úgy gondolta, kutyaharapást szőrével, így tanácsokat kért legjobb barátnőjétől, Kate Mosstól, hogyan kell felejteni.

A züllött életviteléről híres modell pedig mi mást mondott volna neki, mint hogy rúgjon ki a hámból, szedjen fel egy új barátot, és máris a múlté lehet James Gooding.

Ezt is szeretjük