Sabrina a 80-as évek nagy énekesnője volt - 51 évesen is bombázó bikiniben
Sabrina Salerno bikinis fotóiért megőrülnek a rajongói.

sabrina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sabrina Salerno volt a '80-as évek egyik legnépszerűbb olasz énekesnője, egyik legnépszerűbb slágere, a Boys (Summertime Love) volt. A dal nemcsak a fülbemászó refrénje miatt vált híressé, hanem a videóklipje miatt is, ugyanis az akkor még csak 19 éves énekesnő egy szál bikiniben szerepelt.

A sztár március 15-én ünnepelte 51. születésnapját, ám bikinis fotóit nézve senki nem tippelné meg az igazi korát, annyira bomba formában van. A rajongói is rendszeresen dicsérik, hogy mennyire szép alakja van: "Te még mindig a világ legszebb nője vagy, és az is maradsz örökre", "uramatyám, mennyire jól festesz bikiniben", "varázslatos vagy" - fogalmazták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Temporali in arrivo. Più piccola è la mente più grande è la presunzione . #esopo

SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) által megosztott bejegyzés,

Az olasz sztár gyakran tesz ki magáról bikinis fotókat, főleg a nyári szezonban, ezt a fotóját is szétlájkolták a rajongók. Természetesen Sabrina Salerno sokat is tesz azért, hogy ilyen irigylésre méltó alakkal rendelkezzen. Közösségi oldalára rendszeresen tölt fel olyan felvételeket, amelyek edzés közben készültek róla.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Caldo infernale rimedio veloce . #swimmingpool #bikini #bodylanguage #body

SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) által megosztott bejegyzés,

A sztár azért is tartja formában magát, mert a mai napig rendszeresen hívják fellépni, a színpadon lévő táncolást és sok mozgást viszont csak úgy tudja hosszabb távon bírni az ember, ha jó kondiban tartja magát. Napjainkban főleg retró bulikra várják őt, Olaszország mellett főleg Franciaországban örvend nagy népszerűségnek.

Julia Roberts remekül néz ki bikiniben

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Julia Roberts bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük