Mindenkit meglepett a hír! Titokban megnősült a szexi színész
Bár senki sem kapott meghívót, állítólag egybekelt Ryan Reynolds és Blake Lively a rendőrség szerint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erről a frigyről bizony mindenki lecsúszott: Ryan Reynolds és Blake Lively már férj és feleség - állítja egy rendőrségi jelentés.

Még mielőtt valaki őrült kutatásba kezdene, hol és mikor is volt a titkos esküvő, fellebbentjük a fátylat. Az egész felhajtás csak egy ügyetlenkedő rendőrnek köszönhető, aki tévesen vette fel az adatokat.

Zaklatták őket

A Mindenképpen talán sztárja azért hívta ki a rendőrséget Bedford Hills-i házukhoz, mert több lesifotós is zaklatta őket. A kiérkező rendőr pedig úgy vette fel a jegyzőkönyvet, hogy Reynoldsszal és feleségével beszélt.

- Egy autó leparkolt a ház elé, és egy fotós onnan figyelte minden lépésüket. Reynoldsnak ebből lett elege, nem akarta, hogy még a saját házában is zaklassák - mondta el egy bennfentes a TMZ magazinnak.

A 2 millió dollárt érő lakást a Zöld lámpás két sztárja együtt vette meg, mindössze öt hónappal a megismerkedésük után. A többség éppen ezért kongatta meg az esküvői harangokat, egyesek már azt is tudni vélték, hogy a fiatalok eljegyezték egymást. Ezek után senkit sem döbbentene meg, ha kiderülne: a rendőrségi feljegyzés nemcsak elírás, hanem valóban örök hűséget esküdtek egymásnak.

Dobta miatta DiCapriót

A pár tavaly októberben kezdett el randizgatni. Bennfentesek szerint a Pletykafészek sztárja éppen Reynolds miatt dobta Hollywood másik ügyeletes szépfiúját, Leonardo DiCapriót.

A szerelem pedig azóta is lángol. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Nász-ajánlat főhőse kézzel írt szerelmes üzenetekkel kedveskedik a nőnek.

- Személyre szabott szonetteket és hosszú-hosszú leveleket irkál Blake-nek. Imád neki szerelmes idézeteket is küldeni. Persze Blake ezt szörnyen romantikusnak tartja, és úgy érzi, megtalálta az ideális társat. Egyszer azt mondta, mindig is olyan férfira vágyott, aki a tenyerén hordozza, és aki mellett jobb embernek érzi magát - mesélte el a pár egy közeli barátja.

Reynolds is elégedett lehet, hiszen a nő meghatódik minden sorától. Nem úgy volt felesége, a szexszimbólum Scarlett Johansson, aki mindig zavarba jött az üzenetektől, és ostobaságnak tartotta az egészet. Talán emiatt is ért véget olyan hamar a házasságuk.

Ezt is szeretjük