A legjobb barátja árulta el a színészt: "majdnem belehaltam, amikor kiderült"
Undorító dolgot művelt az egyik hozzá legközelebb álló személy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ryan Reynoldsot sokkolta a hír, hogy egyik legjobb barátja próbálta őt átverni, ráadásul, mint kiderült, csak a pénzre pályázott.

Ryan 2012-ben vette feleségül Zöld lámpás-beli kolléganőjét, Blake Livelyt, 2014-ben pedig a színésznő már várandós volt kislányukkal, Jamesszel.

Árulta a kislányuk fotóit

Még egy képet sem lehetett látni a kis Jamesről, ezért nem csoda, hogy nagy az érdeklődés a pici körül. Ryan egyik barátjáról kiderült, hogy tetemes összegért cserébe árverésre bocsátana néhány babafotót.

A sztár teljesen összetört, amikor megtudta, hogy az egyik legközelebbi barátja így elárulta őt.

- Egész életemben ismertem őt, az egyik legrégibb barátom volt. Együtt nőttünk fel. Borzasztó volt, amikor megtudtam, hogy a kislányom képeit árulja a neten. Nagyon nehéz volt feldolgoznom. Hetekig álmatlanul forgolódtam. Majdnem belehaltam, hogy pont ő döfött hátba - nyilatkozta Ryan.

Mikor kiderült, a színész rögtön szembesítette a barátját a tényekkel, aki így már nem is tagadhatta a dolgot.

- A pénzért tette. Nem gondolta, hogy valaha kiderül, hogy tőle származnak a fotók. A baj csak az, hogy nagyon kevés embernek küldtem képeket a kicsiről. Még a szülőszobáról is küldtem neki fotókat, tiszta hülye voltam, hogy bíztam benne! Ugyan bevallotta az igazságot, de innentől nálam elásta magát. Többet nem találkozunk, és nem is fogunk beszélni. Ez sajnos így működik, ha elszállt a bizalom - mesélte el a sztár a Daily Mailnek.

Ezt is szeretjük