Nem tudta fékezni magát! Durván rátámadt a fotósra a szexi színész
A színész szerint tiszteletlenül szólt párjához a fotós, ezért támadt rá a szálloda halljában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szerelmünk lapjai sztárja, Ryan Gosling mérgesen kiosztott egy fotóst, csak mert az tiszteletlenül szólt a barátnőjéhez.

Ő és Eva Mendez éppen egy New York-i szállodában tartózkodtak, és sétálni indultak, amikor odalépett hozzájuk a fényképész, aki egy felvételt akart készíteni a színésznőről.

"Hé, bébi, nézz már ide!"

Ám pechjére rossz hangnemet ütött meg, ugyanis azt mondta Mendesnek: hé, bébi, nézz már ide! Több sem kellett a 32 éves színésznek, azonnal a paparazzo előtt termett, és jószerével az arcától pár centire sziszegte el, hogy az kit merészelt bébinek nevezni.

A feszültség olyannyira tapintható volt az aulában, hogy Mendes ugrott a két kakaskodó közé, így próbálva lecsillapítani a szerelmét. A két férfi végül kezet fogott, és a fotós elnézést kért a tiszteletlen hangnemért.

Goslingot leginkább a hősszerelmes szerepében láthatjuk, sosem a kemény macsót játssza. Ám az életben nem riad vissza a verekedéstől, az interneten is kering egy videó, amin jól látszik, hogy a színész gondolkodás nélkül egy ismeretlen segítségére sietett, amikor azt az utcán ütlegelték.

Rossz embert védett meg

Mint később azonban kiderült, éppen a rossz embert védte meg, az ugyanis ellopott egy festményt, amit a tulaj vissza akart szerezni tőle, amikor a színész közbeavatkozott.

Gosling akkor úgy nyilatkozott, kínosan érzi magát az incidens miatt, most már bánja, hogy egyáltalán olyanba ütötte az orrát, ami nem rá tartozik.

Kiderült, a férfi, aki lopott, minden nap elment a festőhöz. Lenyűgözték az alkotásai, ám nem volt pénze arra, hogy meg is vegye valamelyiket. Ezért döntött úgy, hogy más úton szerez meg egyet.

Ezt is szeretjük