Ryan Gosling beszéde megríkatta az internetet - Így vette át a Golden Globe-ot
A színész megható beszéde mindenkit könnyekig hatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem volt szempár a Golden Globe-gálán, amibe ne csalt volna könnyeket Ryan Gosling. A színész a La La Land - Kaliforniai álom című filmjéért vehette át a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat, azonban korántsem a sablonos köszönőbeszédet mondta el:

- Egy ember van, akinek különösen szeretnék köszönetet mondani, a szívem hölgyének, Eva Mendesnek. Amíg én énekelgettem, táncoltam, zongoráztam és jól szórakoztam a forgatáson, addig ez a nő nevelte a kislányomat, miközben várandós volt a második gyermekünkkel, ráadásul mindent megtett, hogy imádott bátyja legyőzze a rákot. Ha nem vállalta volna magára ezt az emberfeletti terhet, akkor ma biztosan nem állhatnék itt. Szerelmem, köszönöm neked. Kislányaim, Amada és Esmeralda - nagyon szeretlek titeket. A díjjal pedig szeretnék még Juan Carlos Mendes előtt tisztelegni, aki sajnos nem élte túl a rák ellen vívott harcot - mondta a szívszorító beszédében.

A Golden Globe-gála legszebb estélyi ruhái

A gálán résztvevő nők felállva tapsoltak Ryan Gosling megható beszéde után - nézd meg, melyikük milyen ruhába bújt a rendezvényre!

Ezt is szeretjük