Egyre hájasabb az egykor macsó Russell Crowe
A sztár felesleges kilói megdöbbentő gyorsasággal szaporodnak, ám teste mellett új frizurájával is megdöbbentette rajongóit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Russell Crowe az utóbbi időben jócskán elhagyta magát, a 44 éves színészről ugyanis rendre érkeznek azok a megdöbbentő lesifotók, amiken hatalmas termetével, eléggé elhízva látható.

A férfias macsóból kövér maci lett

Az egyik ilyen képen is azonnal szemet szúrhat bárkinek az egyre méretesebbé váló mackós testalkat, és az egyre csak gömbölyödő pocak, ami szinte szétszakítja a sztár felsőjét.

Crowe testsúlyának terebélyes megnövekedésén túl sokan szóvá tették öltözködési stílusát is, ugyanis több alkalommal is otthoni, szakadt ruhában kapták lencsevégre a paparazzók.

A hét elején aztán mindezekre még egy hatalmas adaggal rápakolt, amikor a híres amerikai műsorvezető, Jay Leno beszélgetős műsorában jelent meg – ahol felesleges kilói helyett mindenki új frizurájára figyelt!

A gladiátor után jövőre Robin Hood bőrébe bújik

Russell Crowe ugyanis hosszú lobonccal vonult be a stúdióba, amit nem habozott színpadiasan többször is végigsimítani. Persze mielőtt a hölgyek megijednének a furcsa és meghökkentő imidzsváltástól, tegyük gyorsan hozzá, hogy a frizurát Ridley Scott új filmje miatt növesztette!

A legendás rendező ugyanis Nottingham címmel újra feldolgozza a sherwoodi erdő hírhedt útonállójának, Robin Hoodnak a történetét, a főszerepet pedig Scott kedvence, Russell Crowe játssza.

Crowe-t – akinek közismerten rossz a temperamentuma – az utóbbi években számos kiváló filmben láthattuk, Scott például már ötödik alkalommal dolgozik vele együtt.

Közös filmjeik kivétel nélkül izgalmas, szórakoztató alkotások voltak, a legutóbbit pedig, melynek címe Body of Lies, hamarosan a hazai mozikban is láthatjuk.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Crowe-t háromszor jelölték Oscarra, először A bennfentesért, másodszor a Gladiátorért, amiért meg is nyerte az aranyszobrot, legutóbb pedig az Egy csodálatos elméért 2002-ben.

Ezt is szeretjük