Forró szexjelenetben a Harry Potter sztárja, Rupert Grint
A varázslótanonc fiatalok szinte a nézők szeme láttára nőttek fel, és ezt igyekeznek is az orrok alá dörgölni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Rupert Grint a Harry Potter és a bölcsek kövében szerepelt először filmen 13 éves korában, sokan már akkor érezték, hogy a vörös fiúból egyszer még remek színész válik.


Az első HP-mozi után eltelt nyolc év, és a tini tanoncok a szemünk láttára alakultak-formálódtak ifjú felnőttekké. Persze annak ellenére, hogy a varázslófilmek dúsgazdaggá tették a három főszereplőt, mindannyiuknak folyamatosan meg kell küzdenie a felnőtté válással, a hírnévvel - és önmagukkal is.

Már nem a huncut Wesley

Emma Watson néhány szexi magazinfotó után amerikai egyetemistává avanzsált, és arról beszél, szeretne egy kicsit láthatatlanná válni.

Daniel Radcliffe igyekszik minél botrányosabb színházi szerepeket vállalni, csak hogy levetkőzhesse a cuki Potter karakterét. És Rupert Grint? Nos, ő a jelek szerint egész egyszerűen csak játszik - és állítólag nem is rosszul.

Legalábbis bizonyára nem véletlenül mondta róla a Harry Potter és az azkabani fogoly rendezője, Alfonso Cuarón, hogy a roxforti trióból neki van a legnagyobb esélye filmsztárrá válni.

És valóban: a 2006-os Sofőrlecke című vígjátékban nyújtott alakításáért az egekig magasztalta a kritika, most pedig itt van a Cherrybomb című thriller, amit egyebek közt a berlini filmfesztiválon is bemutattak. Ám hiába a pozitív visszajelzések, valahogy egy forgalmazónak sem akaródzik nagyvászonra vinni a sztorit.

Holott van benne minden, ami a húszas-harmincas korosztályt érdekelheti: szex - Grint igencsak forró jelenetek alanya Kimberly Nixonnal -, kábítószer, bunyó, harc a nőért, harc az életért, feszültség és kesernyés humor. Nem csoda, ha máris kiterjedt rajongótábora van az alkotásnak, sőt, a www.cherrybombmovie.net oldalon várják mindazokat, akik aláírnák a petíciójukat, miszerint a filmnek igenis a mozikban a helye!Eddig egyébként több mint tízezren csatlakoztak a kiáltványhoz, de számuk napról napra nő - ki tudja, talán a magyar rajongók is hozzásegíthetik kedvencüket ahhoz, hogy igazi színészként is bemutatkozhasson a közönségnek.
Ezt is szeretjük