Dögös fotók! Demi Moore lánya egyre szexibb nővé érik
Demi Moore legidősebb lánya rút kiskacsából lett hattyú, aki a kamerák előtt és a partikon is megállja helyét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hajdanán fiús, duci Rumer Willis 21 éves korára igazi nővé cseperedett, és már szakmai sikerekkel is büszkélkedhet. Pedig a 47 évesen is dögös Demi Moore és a sármőr Bruce Willis elsőszülött lányaként nagy lehet rajta a nyomás.

A bájos sztárcsemete minden fórumon hangoztatja, hogy nem híres szülei révén akarja learatni a hollywoodi babérokat. Becsülendő, hogy a saját erejéből szeretne érvényesülni, bár, valljuk be, a Willis név, valamint a szexszimbólum mamára igencsak emlékeztető arcvonások azért megkönnyítik a helyzetét.

Szülei nélkül akar bizonyítani

Alig volt nyolcéves, amikor a nagy port kavaró Sztriptízben édesanyjával szerepelt, majd négy évvel később a Bérgyilkos a szomszédomba is beugrott Willis papa mellé.

Mostanában már egyedül is villogtatja tehetségét, 2009-ben például a Sorority Row című tinihorror egyik főszerepét játszotta, de A helyszínelők és A médium egy-egy részében is láthattuk.

- Nem tehetek arról, hogy kik a szüleim, de úgy gondolom, hogy a legjobb hátszéllel sem lehet érvényesülni a szakmában tehetség nélkül. Szeretném a tehetségemet komoly, drámai szerepekkel bizonyítani - nyilatkozta őszintén.
A partikon is ragyog

A fiatal híresség a filmszerepek mellett az estélyeken is tündököl, bár korábban sok kritika érte szerencsétlen ruhaválasztásai miatt. A 2010. januári Golden Globe-díjátadón viselt gyönyörű lila estélyi azonban telitalálat volt.

Fehér bőréhez és vörös tincseihez is remekül passzolt a pánt nélküli ruha. Úgy tűnik, Rumer végre pontosan tudja, mi áll neki jól. A gálára jóképű barátja, a 25 éves színész, Micah Alberti kísérte el, aki a Futótűz és Smallville című sorozatokból lehet ismerős.

Láthatóan tökéletes közöttük az összhang, és bizonyára a szerelemnek is köszönhető a bájos sztár kirobbanó formája.

Ezt is szeretjük