Csúnyának nevezték Demi Moore lányát - Krumplifejnek csúfolták Rumert

Rumer Willist tiniként rengeteget gúnyolták a külseje miatt.

Demi Moore lánya, Rumer, csúnya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Demi Moore-t a világ legszebb női között tartják számon. Három lányának nem lehetett könnyű dolga felnőni az árnyékában, különösen a legidősebbnek, Rumer Willisnek, aki édesapja, az akciósztár Bruce Willis erős állát örökölte.

Csúnyának nevezték Rumer Willist

Rumer a HuffPostban elmesélte, hogy tini korában rengeteget gúnyolták a külseje miatt, és a világon mindennél jobban szeretett volna édesanyjára hasonlítani.

- Azt mondták, hogy hatalmas állkapcsom van. Krumplifejnek csúfoltak miatta. 14 vagy 15 éves lehettem, és nagyon összetörtem, akkoriban ennek még különlegesen nagy jelentősége van egy lány számára. Semmi önbizalmam nem volt.

Anyukámhoz fordultam segítségért, aki azt tanácsolta, hogy sohase olvassam el, miket írnak rólam, vagy miket kommentálnak a fotóim alá. Azt mondta, hogy a világ legszebb fotóját is kitehetném, amin éppen rászoruló gyermekeknek segítek, és akkor is lesz olyan, aki képes lesz belém kötni. És igaza volt, a tanácsa rengeteget segített - nyilatkozta a lapnak.

Rumer többször kés alá feküdt, hogy változtasson a külsején, az állából is faragtak le, és a száját is feltöltötték. Világ életében görcsösen szeretett volna hasonlítani az édesanyjára, azért nagyon örült, hogy a beavatkozások után kicsit végre olyan lehetett, mint híres anyukája.

Pedig igazán nem számít a külső, hiszen csodálatos, sokrétű tehetség. Fantasztikus énekhanggal rendelkezik, amit a Broadwayn is megcsillogtathatott a Chicago című musicalben. A tánc is jól megy neki, a Dancing with the Stars - azaz magyar címén a Szombat esti láz - műsor első helyét sikerült megszereznie 2015-ben.

Ezenkívül a színészet terén is egyre komolyabb sikereket ér el: olyan filmekben szerepelt, mint a Sztriptíz, A házinyuszi, a Kegyetlen titok, legutóbb pedig a Volt egyszer egy Hollywoodban is feltűnt. Emellé igazán népszerű szériákat fogott ki magának: szerepelt az Empire, A munka hősei, a Hazug csajok társasága és a 90210 című sorozatokban is.

Sztárok, akiket nem tartottak elég szépnek a párjukhoz

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mely sztárpasikat nem tartották elég jónak a szerelmükhöz!

"Ronda vagy, nem vagy hozzá való!" Az énekesnő férjét nagyon leszólták

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük