23 év után vége a házasságának? Fiatal lányba szerethetett bele Mr. Bean
Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean házassága válságba jutott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson eddig megingathatatlannak tűnt házassága úgy látszik, tönkrement.

Az angol sajtó értesülései szerint a brit komikus és neje, Sunetra közel állnak a váláshoz.

Nem mutatkoznak együtt

A páros 2012 augusztusa óta nem mutatkozott sehol együtt, sőt, Atkinson mostanában nem is beszél a feleségéről, akit korábban mindig az egekig magasztalt.

A közelmúltban hivatalosak voltak az unokaöccse esküvőjére is, a sajtó árgus szemekkel figyelte, hogyan fog viselkedni felesége jelenlétében, ám az 59 éves színész nem is jelent meg.

A huszonhárom éve tartó házasságot állítólag az tette tönkre, hogy Atkinson beleszeretett egy jóval fiatalabb nőbe. A színész azonban nem akarja felvállalni új kapcsolatát, úgy gondolja ugyanis, hogy egy magánéleti botránnyal sokat ártana jó hírének.

- Szakítottak Rowannek már van is egy fiatalabb barátnője - mondta a Daily Mailnek egy nevét elhallgatni akaró állítólagos barát.

Nincs házassági szerződés

Több sajtóorgánum is megkereste a rokonokat is, Sunetra testvére, Leela Goddard csupán annyit közölt, hogy nem beszélhet jelenleg erről az ügyről. Annyi azonban bizonyos, hogy a közös családi házból kiköltözött a színész.

Atkinson a nyolcvanas évek végén ismerkedett meg párjával, amikor a nála hét évvel fiatalabb Sunetra még a BBC televíziónál dolgozott, mint sminkmester. Házasságukból két gyermek született, a most 20 éves Benjamin és a 19 éves Lily.

Atkinson elzárkózik a válástól, hiszen nejével nem kötöttek házassági szerződést, így kénytelen lenne a 26 milliárd forintos vagyona nagyobb részét átutalni Sunetrának. 

Ezt is szeretjük