Smink nélkül rendkívül nyúzott Rosie O’Donnell

A népszerű vígjátékok leszbikus sztárjának elgyötört arcát látva nehéz megérteni, miért tette közzé magáról ezt a kiábrándító fotót.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rosie O’Donnell néhány napja tette közzé hivatalos blogján ezt a róla készített amatőr fotót, amelyen teljesen hétköznapi valójában, smink nélkül látható.


Nem egyértelmű, hogy miért osztotta meg a képet a nyilvánossággal, hiszen a 47 éves amerikai színésznő sosem volt egy igazi bombázó, ezen a képen pedig kifejezetten kiábrándítóan fest.

Karikás szemei, pattanásos arca és ráncos nyaka meglehetős kimerültségről árulkodik.

Arról nem is beszélve, hogy a különleges humorérzékkel megáldott sztár e fotó alapján le sem tagadhatná, hogy bizony már az ötödik iksz felé közeledik.

Elképzelhető, hogy O’Donnell nyúzott arca mögött esetlegesen eltitkolt alkoholizmus rejlik.

A népszerű színésznő ugyanis idén márciusban vallotta be Tyra Banks beszélgetős műsorában: saját fia hívta fel a figyelmét arra, hogy munka után többet iszik a kelleténél.

A melegek jogaiért küzd

Jodie Foster és Cynthia Nixon mellett Rosie O’Donnell az egyik legismertebb hollywoodi leszbikus sztár. 2002-ben osztotta meg a közvéleménnyel, hogy valójában a nőkhöz vonzódik.

Melegjogi aktivistaként évek óta küzd például azért, hogy a homoszexuálisok is örökbe fogadhassanak gyereket – ő és felesége, Kelly Carpenter például három örökbe fogadott gyermek szülei.

O’Donnellt a kilencvenes évek számos sikerfilmben láthattuk, ő játszotta például Meg Ryan legjobb barátnőjét A szerelem hullámhosszán című romantikus filmben.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sokakat megnevettetett a Zsarulesen két részében is, és ő volt Betty Rubble A Flinstone család című családi vígjátékban. Legutóbb a Kés/Alatt című sorozat néhány epizódjában vállalt szerepet.

Ezt is szeretjük