Nem lesz esküvő! 3 év után szakított a sztárpár
A férfi részegsége tette be a kaput
Jason Statham és Rosie Huntington úgy döntött, szakítanak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham színész és modell barátnője, Rosie Huntington úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, legalábbis egy időre.

A sztárpár bejelentése meglepte a közönséget, hiszen legutóbb arról szóltak a pletykák, hogy a sármos színész lánykérésre készül.

Három év után váltak külön

A páros 2010-ben kezdett el nyilvánosan találkozgatni. A kapcsolatnak sokan nem jósoltak túl nagy jövőt, hiszen a 26 éves lány és a 45 éves férfi között közel 20 év korkülönbség van. Ők mindig bizonygatták, hogy szerelmük elsöprő, és a köztük lévő évek nem okoznak semmiféle gondot.

Az idő sajnos nem őket igazolta, hiszen szerelmük válságba került. A munkájuk miatt sok időt töltöttek külön, de a fő konfliktus mégis másból eredt. Mivel életük teljesen más szakaszában járnak, így különböznek céljaik.

A népszerű modell sokszor hangoztatta, hogy szereti, hogy van valaki az oldalán, akihez jó hazatérni egy hosszú munka után, most mégis azt nyilatkozta, hogy mindkettőjüknek szüksége van egy kis levegőre és térre ahhoz, hogy átgondolják a továbbiakat.

Már a lánykérést tervezte

A pletykák szerint románcuk nem volt veszekedésektől mentes, ugyanis többször előfordult, hogy külön mentek bulizni, ami gyakran vezetett konfliktushoz.

A szóbeszéd szerint Jason Statham egyszer hajnali négykor állított haza nagyon részegen, amit a lány már nem tudott tolerálni.

A színész még mentette volna a menthetőt, és mindenképpen ki akarta engesztelni a lányt - azt rebesgették, meg fogja kérni a kezét, hogy bebizonyítsa, mennyire szereti őt, illetve milyen elkötelezett a kapcsolat irányába, ám az eljegyzést tagadta a páros.

Az, hogy a szakítás végleges-e, még ők sem tudják. Az biztos, hogy most mindketten a munkára koncentrálnak. Statham 2014-ben három filmben is szerepet kapott, így nincs sok ideje a magánéletén búslakodni.

Ezt is szeretjük