Jason Statham párja dögös fürdőruhába bújt: Rosie ilyen karcsú friss fotóin

Rosie Huntington-Whiteley megmutatta fürdőruhás alakját.

stathamné-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jason Statham párja, Rosie Huntington-Whiteley új fürdőruha-kollekciót tervezett, melynek dögös darabjait saját magán mutatta meg.

A gyereknevelés mellett üzletasszonyként is tevékenykedik, a szépség- és divatiparban építi birodalmát.

Rosie Huntington-Whiteley fürdőruhában

Az alábbi Instagram-posztjával jelentette be, hogy a Hunza G márkával együttműködve készített egy limitált kollekciót. A számára legkedvesebb darabokat be is mutatta. Az első két fotón fürdőruhában, a harmadikon bikiniben látható.

Rosie két gyermeknek adott életet: Jack 2017 júniusában, Isabella 2022 februárjában jött a világra. Kislánya születése óta visszanyerte régi alakját, köszönhetően a rendszeres sportnak és annak, hogy odafigyel az étkezésére.

Még 2016-ban arról nyilatkozott, Nigma Talib természetgyógyász étrendje jött be neki a legjobban, ha diétázásról van szó. Elég szigorú az étrend, mert az kizárja a tejtermékeket, a glutént, a cukrot és az alkoholt. Bár szerinte nehéz így létezni, hiszen rengeteg ételt nem ehet meg így, azonban sokkal energikusabbnak és erősebbnek érzi magát, emellett a bőre is szebb.

Richard Gere felesége bikiniben

Richard Gere felesége, Alejandra bikiniben élvezte a strandot. Fiaik is körülötte voltak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük