Jason Statham párja szexi fehérneműben pózolt: már értjük, miért figyelt fel Rosie-ra
Rosie Huntington-Whiteley a Marks & Spencer reklámarca.

jason-statham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham és a gyönyörű, nála húsz évvel fiatalabb modell, Rosie Huntington-Whiteley 2010-ben ismerkedtek meg a Coachella fesztiválon. Fél év járás után összeköltöztek, azóta is töretlen a szerelmük.

2016-ban derült ki, hogy eljegyezték egymást, majd 2017 júniusában megszületett kisfiuk, Jack. Nem csoda, hogy annak idején az akciósztár kiszúrta magának a gyönyörű modellt, aki a Victoria's Secret angyala is volt.

Rosie Huntington-Whiteley fehérneműs fotói

Rosie Huntington-Whiteley még 2012-ben működött közre először a Marks & Spencer céggel, hogy fehérneműket tervezhessen. Az együttműködése a mai napig töretlen a márkával. Az ősszel jelent meg az új kollekciója, amelynek részét képzi egy nagyon dögös, virágos kreáció is. A 33 éves sztár remekül festett benne.

rosie huntington whiteley
Fotó: Marks & Spencer

A szőke szépség odáig van a virágmintákért, tavasszal ezt a lila modellt dobta piacra. Korábban az Elle-nek adott interjújában mesélte el, hogy mik a fő irányvonalak, amikor fehérneműt tervez.

- Azt akarom, hogy az emberek gyönyörűnek, elegánsnak és nőiesnek érezzék magukat bennük - mesélte.

A mozi aranykora mindig is inspiráló hatással volt rá, de szereti a barátnői és családtagjai véleményét is kikérni, hogy ők milyen fehérneműkben éreznék jól magukat.

2016-ban ugyanezzel a céggel piacra dobta saját sminkkollekcióját is, olyan termékeket állított össze akkor, amelyek tökéletesek lehetnek azoknak, akik az egyszerű, hétköznapi sminkek hívei.

Paul Walker és Vin Diesel gyerekei együtt

Képes összeállításunkban megnézheted, Paul Walker lánya, Meadow milyen jó kapcsolatot ápol Vin Diesel gyermekeivel.

Ezt is szeretjük