Sminkkel is meglepően csúnya a pasifaló Rose McGowan
Egyesek szerint Rose McGowan rossz plasztikai sebészt választott, ám a smink biztosan nem segített rajta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rose McGowan október 14-én, szerdán tiszteletét tette a The Museum of Arts and Design Paperball nevű rendezvényén, ahol a színésznőnek sikerült alaposan megdöbbentenie a közvéleményt. 


Nem arról van szó, hogy McGowan nem festett volna elég elegánsan vörös ruhájában, egyszerűen csak nem nézett ki olyan elbűvölően, mint ahogyan azt megszokhattuk tőle.

A Terrorbolygó és a Halálbiztos dögös sztárja ugyanis hiába sminkelte ki arcát, valami feltűnően nem volt rendben megjelenésével.

A Superficial nevű sztárblog véleménye szerint valami hiba csúszhatott a színésznő szépészeti beavatkozásaiba, ami persze elképzelhető, ám mégsem tűnik túlságosan valószínűnek, hogy a 36 éves Rose kés alá feküdt volna.

Szokatlan mosolya és gyűrött vonásai sokkal inkább arról árulkodtak, hogy McGowan nem aludt valami sokat a rendezvényt megelőző éjszakán, vagy egyszerűen csak nincsen mostanság túl jó passzban.

Ami védhető álláspontnak tűnik, hiszen október elején arról számoltak be a lapok, hogy a színésznő felbontotta eljegyzését Robert Rodriguez rendezővel.

Az okokról egyelőre egyikük sem nyilatkozott, ám annyit lehet tudni, hogy a pár 2007-ben ismerkedett meg a Terrorbolygó forgatásán. Rose olyan nagy hatást gyakorolt a híres filmrendezőre, hogy nem sokkal később Rodriguez - 16 év házasság után - elvált feleségétől, majd eljegyezte új szerelmét.

Kapcsolatuk azonban nem lehetett viharoktól mentes, nem egészen egy év múlva ugyanis szakítottak, aztán újra összejöttek. A legutóbbi hírek szerint pedig idén álltak volna oltár elé, ám erre már nem valószínű, hogy sor kerül. Mellesleg McGowan nem először lépett vissza kevéssel az esküvő előtt - 2001-ben Marilyn Mansonnal is felbontotta eljegyzését életstílusuk túlzott különbözőségére hivatkozva.
Ezt is szeretjük