Locsolócsővel pajzánkodott Rosario Dawson
A buja színésznő nem zavartatta magát, amikor dögös bikinis testét hűtötte le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csinos amerikai színésznő kellemes perceket okozott az Ischia nevű olasz városban megrendezett filmfesztiválon összegyűlt filmrajongóknak, amikor egy locsolócsővel hűtötte le magát a nagy forróságban.

Rosario láthatóan nagyon élvezte a hűsítő vizsugarat

Rosario Dawsonra pedig hollywoodi kollégáival szemben egyáltalán nem jellemző a magamutogatás, bikiniben is ritkán láthatjuk, nemhogy topless, ám ezúttal valamiért mégiscsak előbújt belőle a kisördög.

A bögyös szépség feltehetően megelégelte a kánikulát, és úgy érezte, hogy a napozástól felhevült bőrét egy kis hideg vízzel locsolja le, ezért ragadta meg a gumicsövet.

A pajzán mutatványt egy darabig biztosan nem feledjük, hiszen fürdőruhájának dekoltázsa nem sokat bízott a fantáziára, a fotós ráadásul a megfelelő nézőpontot találta meg, hogy dús kebleit is megörökítse.

A 29 éves sztárt 1995-ben fedezte fel a botrányfilmjeiről elhíresült Larry Clark és Harmony Korine, ő általuk kapta meg élete első szerepét a Kölykökben.

Ami a maga kegyetlen valójában mutatta be az amerikai tinik életét, a filmet nem véletlenül jelölték Arany Pálmára is.

Dawson azóta is hűen vállal el különböző művészfilmekben szerepeket, láthattuk például Az utolsó éjjelben, de számos szórakoztató filmben is felbukkant, többek között a Men In Black – Sötét zsaruk 2-ben vagy a Sin Cityben, legutóbb pedig Quentin Tarantino Halálbiztos című mozijában.

27. születésnapjára azt kérte, hogy a Guns N’ Roses zenéljen a buliján, ám az esemény végül botrányba fulladt, mivel Axl Rose és Tommy Hilfiger civódni kezdtek.

A színésznőt legközelebb majd ősszel láthatjuk a hazai mozikban a Sasszem című thrillerben, amelyben Shia LaBeouf és Billy Bob Thornton oldalán villantja meg színészi tehetségét.

Ezt is szeretjük