Mit eszik rajta? 23 évvel idősebb férfival nyaralt a szép színésznő

Rosario Dawson a nála 23 évvel idősebb producerbe, Danny Boyle-ba szeretett bele.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Sin City című filmből ismert Rosario Dawson néhány hónapja ismerkedett meg a nála 23 évvel idősebb producerrel, Danny Boyle-lal, és úgy tűnik, tombol közöttük a szerelem.

Ezt támasztják alá azok a fotók is, amelyek néhány napja készültek róluk nyaralás közben.

Őszinte érzelmek

Az 56 éves, háromszoros apuka, Danny Boyle, akinek a nevéhez olyan filmek kötődnek, mint a Gettómilliomos vagy éppen a 127 óra, a jövőre mozikba kerülő Trance forgatásán habarodott bele Rosario Dawsonba.

A gyönyörű színésznő korábban a Nagy Sándor, a Man in Black 2 és a Sin City című alkotásokban szerzett hírnevet magának, tavaly pedig, úgy tűnik, a karrierje még a szerelmet is meghozta a számára.

A 33 éves szépség barátai szerint az érzéseik őszinték és nagyon komolyak.

- Rosario csodaszép, Danny viszont nem egy Adonisz, ráadásul ott a hatalmas korkülönbség kettőjük között. Ennek ellenére tényleg nagyon szeretik egymást - mondta egy közeli barát.

Elszöktek Barbadosra

A pár az új év első napjait is kettesben töltötte, a közös munka befejeztével ugyanis a producer meggyőzte kedvesét, hogy az unalmas Los Angeles helyett utazzanak Barbadosra, hogy kipihenjék az egész éves fáradalmakat.

A lesifotósok természetesen a kiruccanás alatt is utolérték őket, ám ez a friss szerelmeseket egyáltalán nem zavarta, sőt, fülig érő szájjal mosolyogtak a paparazzókra, és tinédzser módjára fürdőztek a tengerben, mindenki szeme láttára.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük