Botrány! Terrorizálja kedvesét a féltékeny Wayne Rooney
Wayne Rooney botrányai után sem húzza meg magát: számonkérő hívásokkal bombázza menyasszonyát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Manchester United csodacsatárja sok mindennek nevezhető, csak ideális vőlegénynek nem. A pályán legendásan agresszív játékos keze a magánéletben is könnyen eljár, erről sokat próbált jegyese, Coleen McLoughlin tudna mit mesélni.


A liverpooli lány érzései azonban igazán mélyek lehetnek a futballista – vagy bankszámlája – iránt, hiszen mindeddig nemcsak a pofonokat, hanem napvilágra került hűtlenkedését is megbocsátotta.

Mintha nem lenne így is elég sok a rovásán, Rooney nemrégiben menyasszonya lánybúcsúját is megkeserítette féltékenykedésével.

Coleen kedvenc barátnői társaságában a napfényes Miamiba utazott, hogy a júniusban esedékes mennyegzőre bronzbarna bőrrel érkezhessen.

Durva buli, veszekedéssel

A lányok a napozás mellett természetesen az éjszakai életbe is belevetették magukat, és felkeresték a város divatos szórakozóhelyeit.

Nem meglepő, hogy a szexis barátnők köré azonnal egész udvartartás szerveződött hímnemű hódolókból, és az sem, hogy − hírességekről lévén szó − Coleen bulizós képei megjelentek a pletykalapokban is.

Az Adonisznak nem nevezhető futballsztár ahelyett, hogy hagyta volna szórakozni sokat szenvedett kedvesét, megsértődött azon, hogy a csinos lányt így körülrajongják a férfiak, és szemrehányó sms-eket küldözgetett neki, csapattársai biztatására. Az üzeneteket parázs hangulatú telefonbeszélgetés követte, de Coleen – mint mindig – most is megbocsátott.

Nemhiába, az ember sok mindent elnéz, ha az ujján egy milliókat érő, gyémánt eljegyzési gyűrű ragyog…

Ezt is szeretjük