Vedel és orgiákat tart a futball-legenda Ronaldinho
A sztárjátékos dorbézolás iránti szenvedélye miatt mindent elveszíthet, amit eddig elért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Parádés játékának köszönhetően már életében legendává vált, Ronaldinho azonban az utóbbi időben átesett a ló túlsó oldalára.

A játékos kisfia mostanában alig látja híres apukáját

A brazil válogatott csillagáért nemcsak csapata, de családi és baráti köre is aggódik, s bizony megvan rá a jó okuk.

Az aranylabdás kiválóság ugyanis az elmúlt néhány év során olyan, korábbi énjétől idegen tulajdonságokat vett fel, amiket addig senki nem gondolt volna róla. A hajdani csibészes mosolyú, szeretetreméltó srácból rövid idő alatt az éjszaka császára lett, akinek nagyképű, arrogáns kitörései sok rajongójának okoztak csalódást.

Mértéktelen vedelés, orgiába fulladó tivornyák

A Barcelona középpályása lassan több időt tölt a katalán főváros elit szórakozóhelyein, mint a focipályán. Számtalanszor előfordult már, hogy edzéseket kellett kihagynia másnaposság miatt, és arra is akadt példa, hogy büntetésből fontos meccseken nem léphetett pályára.

Az elkanászodott klasszist azonban ez sem tartja vissza a dorbézolástól. Egyre gyakoribbá váló éjjeli kiruccanásain megállás nélkül vedel, nem veti meg a prostituáltak társaságát sem, s kisebb vagyonokat költ el kétes hírű mulatókban.

Szemtanúk arról is beszámoltak, hogy a brazil sztár egy rio de janeiroi tivornyája során délelőtt tizenegykor, a kiváncsi szemek elől egy autó csomagtartójába rejtőzve távozott egy iráni drogbáró luxusdiszkójában tartott, orgiába fulladt buliról. A züllött életmód nyomai nemcsak Ronaldinho arcán, de hajdan atlétikus termetén is meglátszanak.

Túlsúllyal küzd, a pályán nyújtott teljesítménye  egyre gyengébb, így nem csoda, hogy a katalán focicsapat a tervek szerint rövid időn belül megválik hajdan aranylábú középpályásától.

Ezt is szeretjük