Ez a 24 éves bombázó Roman Polanski egyetlen lánya - Ebben a sorozatban is láthattad

Morgane Polanski nem véletlenül modellkedik is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Roman Polanski 1989-ben vette feleségül a nála 33 évvel fiatalabb francia színésznőt, Emmanuelle Seignert, aki két gyermeket szült neki: Morgane 1993-ban, Elvis pedig 1998-ban látta meg a napvilágot.

A világhírű lengyel filmrendező egyetlen lánya, Morgane Polanski Párizsban, majd Londonban tanult, diplomáját pedig 2014-ben szerezte meg. A modellkedés mellett színészkedik, első filmszerepét pedig nem mástól, mint az apjától kapta 2002-ben: A zongorista című történelmi filmben alakított egy kislányt.

Ezt követően még két másik Polanski-filmben is feltűnt: láthattuk a Twist Olivérben és a Szellemíróban is. A nézők többsége mégis a Vikingek című sorozatból ismerheti, a History Chanel népszerű sorozatában ő alakítja Gisla hercegnőt.

Ez a szőke bombázó Rod Stewart lánya - Ruby nem véletlenül modellkedik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük