Gyémánt fityeg Dennis Rodman szerszámán

A vadember Dennis Rodman a body art elkötelezett híve: teletetovált teste mellett néhány furcsa helyen is akadnak piercingjei!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az NBA egykori hírhedten nagyszájú és kegyetlen rosszfiúja fiatal korától kezdve rákapott a legkülönbözőbb és legkülönösebb testdíszítési szokásokra: szó szerint tetőtől talpig ki van tetoválva.

Mindez megspékelve rengeteg piercinggel, hihetetlen rikítóra festett hajkoronával, valamint időnként női ruhákkal elég, hogy bárkit elriasszon!

Persze Rodman tökéletesre kigyúrt teste még így is mágnesként vonzotta a nőket: saját állítása szerint körülbelül kétezren feküdtek be ágyába, többek között olyan hírességek is, mint Carmen Electra vagy Madonna.

Madonna gyerekért könyörgött neki

Egy sztori szerint a popkirálynő például mindenképpen gyereket szeretett volna tőle, és az énekesnő egyszer egy Las Vegas-i kaszinóból hívta át New York-ba egy vad hétvégére. Electrával össze is házasodott, de a két szexmániás sztár tíz nap múlva már a válóperes ügyvédhez indult. Rodman állítólag egyébként is csaprészegen érkezett az esküvőre. A Féregnek becézett kosársztár extrém helyekre is előszeretettel rakat testékszert: gyémánttal díszített piercingek vannak a mellbimbóiban, köldökében, orrában, és a pletykák szerint legendás méretű szerszámán is!

- Amíg sztárjátékos vagyok, úgyis minden nőt megkapok – felelt egyszer egy vad kalandjaival kapcsolatos újságírói kérdésre.

A 44 éves kosaras már csak bemutató mérkőzésekre kapja össze magát, de nőkben továbbra sem szenved hiányt: csillogó ékszereinek és legendás képességeinek köszönhetően még mindig bárkit megkaphat. Mikor egy valóságshow-ba hívták meg, alsógatyát nem, extra méretű óvszereket viszont egy rakással vitt, majd viselkedésével sokkolta a nézőket.

Minden idők 20 legszexisebb pasija

Nézegess képeket!

Elolvasom
A botrányos életvitelű sztárt legutóbbi kalandja viszont bajba sodorhatja: Rodmant egy pincérnő jelentette fel zaklatásért, miután a vad kosaras fenekét paskolgatta és fogdosta.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Rodman azzal védekezett, hogy ő nem tett semmi elítélendőt, de az incidens alighanem bíróság elé kerül: ha a Féreg bűnösnek találtatik, alighanem komolyabb pénzbüntetésre számíthat.

Ezt is szeretjük