Harcsaszáj és lötyögő bőr - szétszabták Anne Robinsont
Feleslegesen költött plasztikára
Lehet, hogy jobban tette volna, ha elfogadja a korát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anne Robinson a magyar tévénézők közül leginkább azoknak lehet ismerős, akik szokták nézni a BBC Prime műsorát, a szőke műsorvezető ugyanis évek óta házigazdája a Leggyengébb láncszem című vetélkedőnek.

Bizarr plasztika 1. - harcsaszáj

Bár a show-t az ezredforduló környékén többek között Magyarországon is próbálták bevezetni egy hasonlóan szőke és markáns tévés, nevezetesen Máté Krisztina vezetésével.

Ám a talpig feketébe öltözött és kiképzőtiszt stílusú, kíméletlen hangnem olyannyira kiváltotta a hazai nézők ellenszenvét, hogy hamarosan lekerült a műsorról. A britek viszont úgy tűnik, nem veszik magukra a válogatott sértéseket és szurkálódásokat – egyesek még mosolyogni is képesek a vetélkedő alatt -, így hát 2000 óta nagy népszerűségnek örvend a különös tévés játék.

Nos, ki is a leggyengébb láncszem?

Nem csoda, ha az állandó műsorvezető, aki időközben kiérdemelte a Kínkirálynő becenevet is, igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy éltes korával ne ő bizonyuljon a leggyengébb láncszemnek, már ami a kinézetét illeti, ezért aztán tekintélyes összeget – 9000 fontot, mintegy 3,5 millió forintot - hagyott ott a plasztikai sebészeten, ahol megkeményedett vonásait javították fel.

Bár arcbőre simább lett, szétpumpált ajkaival sokakat megrémisztett néhány hónapja, most pedig a karján vitorlaként lötyögő bőr kelt bizarr benyomást.

Sajnos azon a testrészen szinte képtelenség a plasztikáztatás, így aztán gazdagság ide vagy oda, kemény testedzésbe kell annak kezdenie, aki meg akar szabadulni lengedező bőrfeleslegtől.

Persze azért Madonna brutális karja és a vitorlák között illik valamiféle egészséges átmenetet találni…  

Ezt is szeretjük