Megrendítő szavakkal búcsúzott Robin Williamstől lánya
A kollégái is megemlékeztek róla
Robin Williamsre emlékeztek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megrázta a világot Robin Williams tragikus halála. Most lánya, Zelda is egy megrendítő poszttal búcsúzott édesapjától.

"Neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak... Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak!" - idézte A kis herceget, majd hozzátette: "Szeretlek. Hiányzol. Megpróbálok majd felnézni." 

Búcsúznak a kollégák

Az Amerikai Filmakadémia Twitter-oldalán búcsúzott az Aladdin dzsinnjének hangját kölcsönző Robin Williamstől. "Dzsini, szabad vagy" - írták a kép alá.

Ellen DeGeneres az elsők között volt, akik megemlékeztek a színészről.

- Nem tudom elhinni a híreket Robin Williamsről. Annyira sokat adott annyi embernek. Összetört a szívem - írta a Twitterre.

- Nem is lehetnék jobban megdöbbenve, hogy elvesztettük Robin Williamset. Atyám. Hatalmas tehetség volt, színésztárs, csodálatos lélek - írta Steve Martin.

- Elvesztettük az egyik leginspirálóbb, legnagyobb adottságokkal megáldott komikust, aki generációja egyik legjobb színésze volt. Nézni Robint munka közben a legvarázslatosabb, legnagyobb kiváltság volt. Ő valóban az egyike azon embereknek, akik megérdemlik a zseni jelzőt - írta Chris Columbus, akivel a Mrs. Doubtfire filmben dolgoztak együtt.

"Sohasem hittem volna, hogy így ér véget az élete"

- Sohasem ismertem édesebb, ragyogóbb, figyelmesebb embert, mint Robin. Robin hivatásának érezte, hogy mindenkit boldoggá tegyen, megnevettessen. Mindannyiunkat szerette, és mi viszontszerettük - emlékezett John Travolta.

Chevy Chase azt írta, jó barátok voltak a színésszel, akivel azonos betegségben szenvedtek, a depressziótól, ami még közelebb hozta őket egymáshoz.

- Sohasem hittem volna, hogy így ér véget az élete - írta.

Jessica Chastain búcsúüzenetében vallotta be, hogy Robin Williams fizette a tandíját, hogy el tudja végezni az iskolát.

Robin Williams menedzsmentje a színész Facebook-oldalán tett közzé egy képet, melyben megköszönték a rajongók szeretetteljes szavait.

Ezt is szeretjük