Este árulta el a felesége! Robin Williams ezért lett öngyilkos
Robin Williams felesége csütörtök este felfedte a színész titkát, miért vetett véget életének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csütörtökön este Robin Williams özvegye, Susan Schneider azt nyilatkozta, a színész beteg volt, ezért vetett véget életének.

Mint ahogy elmondta, Williamsnél Parkinson-kórt diagnosztizáltak, és bár még a korai szakaszában tartott, rettegett a leépüléstől.

Nem akarta nyilvánosságra hozni

A betegségéről azonban makacsul hallgatott, és nem akarta azt bevallani a nagyvilágnak. Schneider azt kihangsúlyozta, férje józan volt, és nem ivott.

- Robin egész életét mások segítésének szentelte. Függetlenül attól, hogy milliókat szórakoztatott a színpadon vagy a filmjeivel, elment a frontra is, vagy a beteg gyerekekhez. Meg akarta őket nevettetni, úgy gondolta, akkor talán kevésbé félnek - mondta Susan Schneider.

Azt is elismerte, hogy a 63 éves színész depresszióval és szorongással küzdött, emiatt is fordult többször az alkoholhoz. A színész halála után felröppent az a pletyka is, hogy anyagilag tönkrement, ám ezt szóvivője határozottan cáfolta.

Mint ahogy az NBC Newsnak elmondta, tudja, hogy az emberek próbálják megérteni, Williams miért vetett véget az életének, ám azt nem tartja szerencsésnek, ha rágalmazni kezdik halála után.

A Femina olvasóinak véleménye

A világsajtó azóta is halálával foglalkozik, a sztárok egymás után emlékeznek meg a nagy nevettetőről, mintha mindenkinek lett volna vele közös emléke. Többen azonban - a Femina Facebook-oldalán is - nemtetszésüknek adtak hangot.

Egyik olvasónk azt írta, nem érti, miért kell sajnálni valakit, aki öngyilkos lett, valamint többen azt a véleményüket fejezték ki, hogy a gazdagok jó dolgukban már nem tudják, mihez kezdjenek.

A Femina olvasói között vita is támadt erről, legtöbben azt az álláspontot képviselték, hogy mindegy, egy embernek mennyi pénze van a bankszámláján, az nem garantálja, hogy boldog legyen, valamint sajnálni kell minden embert, aki az elkeseredés olyan fokára kerül, hogy inkább eldobja az életét.

Ezt is szeretjük