Titokban megnősült a szívtipró Robert Redford

20 évvel fiatalabb az ara

Minden különösebb felhajtás nélkül, Németországban vette el művész kedvesét a hollywoodi legenda.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. július 11-én, szombaton a hamburgi Louis C. Jacob Hotelben elvette barátnőjét Robert Redford, adta hírül az AP hírügynökség. A szerencsés kiválasztott nem más, mint Sibylle Szaggars német származású, de az Egyesült Államokban élő absztrakt művész.

A bensőséges ceremóniát a legnagyobb titokban szervezték meg a hölgy szülővárosában, állítólag mindössze harminc közeli barát és családtag vett részt rajta. A párt a St. Catherine templom papja, Frank Engelbrecht adta össze.

Nem akartak nagy felhajtást

A menyasszony pezsgőszínű ruhát viselt, míg a vőlegény fehér szmokingot húzott a jeles esemény alkalmából. A többfogásos vacsorát követően szolid ünneplés vette kezdetét, majd az újdonsült házasok ismeretlen helyre indultak nászútra.

Egyes hírek szerint ősszel Mexikóban megismétlik esküjüket. Az sem kizárt, hogy indián ceremónia keretében adják össze őket, mivel mindketten élénk érdeklődést mutatnak az amerikai őslakosok kultúrája iránt.

A 71 éves, Oscar-díjas színész-rendezőnek nem ez az első házassága, Lola van Wagenent még 1958-ban vette feleségül. Bár 1985-ben elváltak útjaik, három közös gyermekük – és azóta született négy unokájuk – örökre összeköti őket.

Ami az arát illeti, az 51 éves Szaggars szintén másodszor mondta ki a boldogító igent. Korábbi férje Carl-Heinz Szaggars étteremtulajdonos és üzletember volt.

Redford és Szaggars még a kilencvenes évek közepén ismerkedtek össze a színész által alapított Sundance művésztalálkozón, de a hölgy csak 1996 telén költözött hozzá. A Butch Cassidy és a Sundance kölyök egykori sármőrje egyébként már többször járt választottja családjánál Hamburgban – természetesen inkognitóban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Mindannyian nagyon kedves emberek, de eleinte szegények nem igazán tudtak mit kezdeni velem – vallotta korábban egy interjúban.

Ezt is szeretjük