Ezúttal minden ruhájától megszabadul Robert Pattinson
Nálunk forgat
Robert Pattinson új filmjét részben Budapesten forgatja, egy orgiajelenet erejéig pucéran is láthatjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Pattinson néhány éve valószínűleg maga sem gondolta volna, hogy ekkora tömeghisztériát lesz képes kiváltani pusztán a jelenlétével.

Persze az Alkonyat-filmek azért közel sem lettek volna olyan sikeresek, ha nincs egy kifogástalanul működő hollywoodi gépezet, ami nagy adag romantikával fűszerezve fogyaszthatóvá tette az unalomig lerágott vámpíros sztorit a tinik számára.

Pattinson, a sztár

Így aztán, egyik pillanatról a másikra, elkerülhetetlenül sztárrá avanzsált a főszereplő vámpír, Edward megformálója.

Ebből pedig egyenesen következik, hogy azóta a lakásán halomban állnak a neki küldött forgatókönyvek - amire ugyanis Robert Pattinson rábólint, az garantáltan bevonzza a fiatal nemzedéket a mozikba.

A bágyatag tekintetű 23 éves színész nem is nagyon pihent az utóbbi időben - alig fejezte be a Remember Me munkálatait, máris itt az új film, a Bel Ami, amit jelenleg éppen Budapest utcáin forgatnak.

Az 1880-as évek Párizsában játszódó történetben Pattinson egy szabadelvű fiatalembert alakít, aki befolyásos nők ágyán keresztül jut egyre feljebb a ranglétrán, miközben mindenkit becsap és kihasznál.

Mindent megmutat?

De nehogy valaki azt gondolja, hogy A szépfiú című Guy de Maupassant-novellából készülő film a néző fantáziájára bízza a pikánsabb jeleneteket.

Nem, nem - a rajongók legnagyobb örömére lesz szex bőven, ráadásul egy gyertyafényes orgiajelenet erejéig Pattinson állítólag minden ruhájától megszabadul.

- Az egész ízléses tálalásban kerül a vászonra, sok gyertyával és csipkével, de azt hiszem, ez lesz Robert eddigi legszexisebb fellépése, ami bizonyára elnyeri majd hölgyrajongói tetszését - árulta el egy bennfentes.
Ezt is szeretjük