Elgázolta egy taxi a menekülő Pattinsont
Megvadult rajongói üldözni kezdték a 23 éves brit színészt, aki a nagy sietségben nem figyelt eléggé, és egy taxi elé lépett az utcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy újabb sztárt ért balesetről számolt be a Radar Online. Robert Pattinsont június 18-án New Yorkban gázolta el egy taxi, miután az ifjú szívtipró menekülőre fogta, mivel hisztérikus lányrajongói szó szerint üldözni kezdték az utcán.

Az Alkonyat ifjú sztárja legújabb, Remember Me című filmjét forgatta múlt hét csütörtökön egy manhattani könyvesbolt előtt, amikor kiszúrták a csajok.

Pattinson testi épségére öt testőr vigyázott, ennek ellenére a hisztérikus rajongók csapata a közelébe férkőzhetett.

Mikor pedig a sztár menekülőre fogta, a nyomába eredtek.

Megúszta könnyebb sérülésekkel

Pattinson már nem érte el a lakókocsiját, ugyanis a nagy fejetlenségben véletlenül elgázolta egy taxi. Szerencséjére kisebb sérülésekkel megúszta az incidenst.

Testőrei viszont - a szemtanúk elmondása szerint - a váratlan esemény láttán elvesztették maguk fölött a kontrollt. Egyikük pedig azt kiabálta a lányoknak, hogy majdnem megölték Pattinsont!

Pattinson és a szerepek

A brit színész 12 éves korában, modellként kezdte pályafutását. Első komoly szerepe a Harry Potter és a tűz serlegéhez kapcsolódik: Cedric Diggory-t játszotta, akinek a következő Harry Potter-moziban is a bőrébe bújt. Karrierjében az áttörést az Alkonyat című romantikus vámpírfilm hozta meg.

A Stephenie Meyer regényéből forgatott film világszerte hatalmas sikert aratott, Pattinsont pedig egy csapásra a legfelkapottabb 25 év alatti sztárok közé emelte.

Nem véletlen, hogy a múlt héten a Vanity Fair internetes felmérésén az olvasók a világ legjóképűbb férfijának szavazták meg.

Ezt is szeretjük