Ilyen ápolatlan még sosem volt Pattinsont
Robert Pattinson is tiszteletét tette a BAFTA-díjátadó gálán, ahol megjelenésével bizony sikerült csalódást okoznia rajongóinak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 21-én, vasárnap este Robert Pattinson is tiszteletét tette a 63. alkalommal megrendezett BAFTA-díjátadó ceremónián, amelyre a londoni Royal Opera House-ban került sor.

A 23 éves angol színész csak vendégként volt jelen az eseményen, őt ugyanis nem jelölték a Brit Filmakadémia díjára - ugyanakkor Kristen Stewart megkapta a legígéretesebb színésznek járó díjat, amelyet a többi elismeréssel ellentétben a közvélemény szavazott meg neki.

Elmaradt a hajmosás

Az Alkonyat sármos szívtiprója a fotók tanúsága szerint elegánsan felöltözött, ám minden igyekezete ellenére sikerült csalódást okoznia rajongóinak. A képeken ugyanis jól látszik, hogy habár a ruházatára gondot fordított, hajat mosnia már nem sikerült. Ezért aztán csillogott a zsírtól a frizurája, a látvány pedig igazán kiábrándító volt.

Ez persze biztosan nem zavarja túlságosan Edward Cullen megformálójának hatalmas rajongótáborát - ők továbbra is ugyanolyan szemmel néznek rá.

Pattinson az elmúlt évek egyik legfiatalabb férfi szexszimbóluma lett, akit a People 2008-ban és 2009-ben is beválasztott a legszexisebb férfisztárok közé, míg 2009-ben ugyanebben a kategóriában a Glamour magazin olvasói a dobogó legfelső fokára szavazták.

Diadalmaskodott A bombák földjén

Ami pedig a BAFTA-díjakat illeti, Kathryn Bigelow A bombák földjén című háborús filmje diadalmaskodott hat díjjal, amelyek között ott találhatjuk a legjobb filmnek, rendezőnek, vágásnak, operatőrnek, eredeti forgatókönyvnek és hangnak járó szobrokat.

Ezzel szemben az Avatar mindössze két jelölést tudott díjra váltani a nyolcból, de szintén két szoborral ismerték el a The Young Victoria című kosztümös drámát, valamint a Fel! című animációs filmet.

A férfi színészek közül sokak meglepetésére Colin Firth-t díjazták az A Single Man című filmben látható alakításáért a legesélyesebbnek tartott Jeff Bridges helyett.

A legjobb színésznőnek járó díjat pedig Carey Mulligan vehette át az An Education című filmben nyújtott teljesítményéért.
Ezt is szeretjük