Botrány a tegnapi adásban! A műsorvezetőt mondat közben hagyta faképnél Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr. felállt és kiment.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gőzerőkkel folyik a Bosszúállók: Ultron kora című látványos scifi promóciós körútja - azaz a főszereplők, Robert Downey Jr.-tól Scarlett Johanssonon át Jeremy Rennerig, interjúk sorában népszerűsítik filmjüket, amely májusban kerül a mozikba.

Eredetileg egy ilyen interjúra hívta a brit Channel 4 műsorvezetője, Krishnan Guru-Murphy is a Vasembert alakító Robert Downey Jr.-t, ám a beszélgetés olyan kellemetlen fordulatot vett a színész számára, hogy végül felállt, és kisétált a felvételből.

A tízpercesre tervezett beszélgetés kedélyesen kezdődött, a szokásos kérdésekkel a karakterről, és arról, milyen volt a 2012-es Bosszúállók sikere után ismét összeállni, és forgatni a csapattal.

A magánéletéről kérdezősködött

Ám körülbelül az interjú felénél Guru-Murphy kezdett személyesebb vizekre evezni, felemlegette Robert Downey Jr. apjához fűződő viszonyát, drogos múltját, és azt is, hogy börtönben volt.

Ezek a kérdések láthatóan nem tetszettek a sztárnak - először próbálta visszaterelni a beszélgetés fonalát a filmhez, hiszen végső soron ezért ültek le. Ám a műsorvezető nem tágított, és kíváncsi volt a színész politikai nézeteire is, idézve egy 2008-as mondatát.

Ennek kapcsán Robert Downey Jr. kissé feszengve azt válaszolta, az ember egy-egy ilyen interjúban sok minden mond, amit akkor helyénvalónak érez, de ez nem azt jelenti, hogy azok a kijelentések most is megállják a helyüket.

Ám a műsorvezető még itt sem érezte, hogy vissza kellene térni az eredeti témához, és tovább faggatta ezen a vonalon az 50 éves színészt - aki viszont nem volt rest, felpattant a székéből, és jelezte, számára itt van vége az interjúnak.

Krishnan Guru-Murphy nem először tette próbára riportalanya türelmét: 2013-ban Quentin Tarantinót hozta kínos helyzetbe azzal, hogy arról faggatta, szerinte a filmjeiben bemutatott erőszak nincs-e negatív hatással a világra.

Robert Downey Jr egyébként a magánéletére vonatkozó kérdésekre is készséggel szokott válaszolni, ha e célból ül le beszélgetni egy újságíróval, de egy reklámcélú beszélgetésbe a hasonló kényesebb témák nyilvánvalóan nem férnek bele.

Sztárpárok a Bosszúállók: Ultron kora premierjén

Nézd meg, mely színészeket kísérte el a párja a világbemutatóra!

Ezt is szeretjük