Le sem bírta venni a szemét feleségéről! A színész 9 év után is imádja párját
Robert Downey Jr.-t és feleségét egy díjkiosztón fotózták.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Downey Jr. és a felesége már kilenc éve házasok, de láthatóan hatalmas köztük a szerelem még mindig.

A 49 éves színészt és 40 éves párját csütörtök este fotózták a BAFTA Los Angeles Britannia díjkiosztón, ahol le sem bírták venni a szemüket egymásról.

Susan Downey csak úgy sugárzott a vörös szőnyegen a boldogságtól, a producer gyönyörű zöld ruhát viselt, mely láthatóvá tette gömbölyödő terhespocakját is.

A Vasember sztárja, aki egyébként a gálán megkapta a Stanley Kubrick Britannia-díjat kimagasló színészi teljesítményéért, nyáron a közösségi oldalain jelentette be, hogy második gyermeküket várják feleségével, a kicsi pedig a tervek szerint novemberben fog megérkezni.

Korábban megkérdezték Robert Downey Jr.-t, mi a házasságuk titka, amire annyit válaszolt, hogy nincs semmi titkolnivalója a felesége előtt, számára ő nyitott könyv.

- Olyan tiszta vagyok, hogy enni lehetne rólam, és azt hiszem, a nők ezt értékelik - mondta viccesen.

A két Oscarra jelölt színész jelenleg több filmben is látható a mozikban: A bíró című filmben egy nagyszájú jogászt játszik, A séf című vígjátékban pedig egy szintén nagyképű expasit Sofia Vergara oldalán. Jövőre pedig bemutatják a Bosszúállók: Ultron korát, ahol ismét Vasemberként menti meg a világot.

Sztárok az amfAR gálán

A szerdai eseményen rengeteg híresség részt vett, nézd meg, miben voltak!

Ezt is szeretjük