Titokzatos hölgy oldalán kaptuk le Robert De Nirót a Nobu megnyitóján
Vasárnap este a budapesti Nobu megnyitójára Robert De Niro nem a feleségével érkezett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. október 10-én, vasárnap este nyitotta meg ünnepélyesen kapuit a budapesti Kempinski Hotel épületében Magyarország első és egyetlen Nobu étterme, amit a világhírű producer, Andy Vajna hozott el hazánkba.

A nagyszabású ceremónián több tucatnyi hazai híresség tette tiszteletét - elfogadta Andy Vajna meghívását többek között Friderikusz Sándor, Szulák Andrea, Liptai Claudia, Sebestyén Balázs, Csányi Sándor és Ördög Nóra is.

A Nobu étteremlánc társtulajdonosa

Az esemény fénypontja kétségkívül Robert De Niro megérkezése volt, aki Nobuyuki Nobu Matsuhisa mesterszakács mellett társtulajdonosa a világ egyik legfelkapottabb étteremláncának, amelyből a világon mintegy harminc darab található.

A 67 éves amerikai színészlegendát egy titokzatos távol-keleti hölgy oldalán örökítettük meg a helyszínen, akinek személyazonosságára nem derült fény - annyi azonban biztos, hogy nem az Oscar-díjas sztár felesége, Grace Hightower volt, akivel 1997-ben házasodott össze!

Imádja Budapestet

Robert De Niro mellesleg kissé morcosnak és nyűgösnek tűnt, ennek ellenére örömmel pózolt Andy Vajna és barátnője, Tóth Éva oldalán, sőt, érdeklődésünkre még azt is elárulta, hogy remekül érzi magát Budapesten, a várost pedig varázslatosnak tartja!

Este fél nyolc után néhány perccel megérkezett Jeremy Irons is, akinek sikerült alaposan meglepnie a sajtó képviselőit és a rajongókat, korábban ugyanis állítólag lemondta a részvételt.

Ennek ellenére mégis eljött, hogy a budapesti Nobuban ízlelje meg a japán fúziós konyha remekeit.

Körbenézett már hazánkban

A 62 éves angol színész De Nirónál sokkal lazább és kedélyesebb volt, és örömmel nyilatkozott: elárulta például, hogy fél órával ezelőtt érkezett Magyarországra Angliából.

Ha pedig jut ideje a forgatások mellett, mindig körbenéz az adott országban, így Magyarországot is megismerte már annyira, hogy elmondhatta: nagy része síkság!

Fotók: Femina.hu

Ezt is szeretjük