Ritka közös fotó! Hát így néz ki Robert De Niro felesége

13 éve házasok

Robert De Niro nem az a fajta sztár, aki minden partin ott van, ha pedig mégis, akkor többnyire egyedül.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak sztárok, akik igyekszenek távol maradni a vörös szőnyeges eseményektől - ha pedig mégis a tiszteletüket teszik egyik-másik rendezvényen, akkor sem viszik túlzásba a parádézást, és férj vagy éppen feleség nélkül jelennek meg.

Ez némely esetekben nyomós okkal történik - így volt például Kate Winslettel is, aki az utóbbi évben magányosan pózolt a vörös szőnyegen, mígnem kiderült, válnak férjével.

Ám Robert De Niro kétségkívül azon hírességek közé tartozik, akik igyekeznek szétválasztani a munkát és a magánéletet. Így aztán, mivel a megjelenéseket pusztán letudandó kötelességnek tartja, eszében sincs élete párját is magával hurcolni.

Jól mutatnak együtt

Legutóbb azonban a 66 éves színész mégiscsak kivételt tett: az április 21-én indult Tribeca fesztiválon ugyanis kéz a kézben kapták lencsevégre szexi feleségével, Grace Hightowerrel. Az 54 éves asszony, aki stewardessből avanzsált színésznővé, láthatóan remekül érezte magát, hogy végre részt vehetett egy rangos partin.

Persze nem lehetett oka elégedetlenkedésre, hiszen igazán dögösen nézett ki vállpánt nélküli ezüst ruhájában - nem csoda, ha világhírű férje is büszkén vonult mellette. A párnak egyébként 1998-ban, egy évvel házasságkötésük után született meg Elliot nevű fia.

Az alapítók között volt

A Tribeca fesztivált Jane Rosenthal hollywoodi producerrel maga De Niro hozta létre 2002-ben azzal a céllal, hogy fellendítsék a környéket, melynek hangulata a szeptember 11-ei terrortámadás miatt érthetően gyászossá vált.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Tribeca - a név rövidítés, a Triangle Below Canal Street, azaz a Canal utca alatti háromszög - ugyanis Alsó-Manhattan része, nem messze található az összeomlott World Trade Center helyétől.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A május 2-áig tartó rendezvényen 38 különböző nemzet 85 mozifilmjét és 47 rövidfilmjét tekinthetik meg az érdeklődők, a zsűri tagjai között pedig olyan illusztris személyek foglalnak helyet, mint Jessica Alba, Brooke Shields és Aaron Eckhart.
Ezt is szeretjük