Ez a jóképű pasi Robert Redford unokája - Szerinted hasonlít a nagyapjára?
A 27 éves Dylan Redford büszke nagyapjára.

robert-redford
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Redfordot több generációnyi nő imádja. A nagymamák még a Mezítláb a parkban ifjú, konzervatív ügyvédjéért voltak oda, lányaik a Távol Afrikától nyughatatlan kalandoráért hullattak könnyeket, az unokákat pedig jó eséllyel nem hagyta hidegen A suttogó sármos Tomja.

Az Oscar-díjas színész, filmrendező, producer idén 82 éves, de vonzereje nem kopott meg az évek során. Ráadásul az utánpótlásról is gondoskodott: három gyermeke és négy unokája született.

Robert Redford unokája, Dylan

A színész egyetlen fia, James szintén a filmszakmában dolgozik. Az 56 éves férfi forgatókönyvíróként, producerként és rendezőként is sikeres. Fia, Dylan Redford idén lesz 27 éves, és ugyancsak a művészetek vonzzák. Jelenleg a Miamiban, Floridában székelő Borscht Corporationnél dolgozik. Társalapítója egy Yeah Maybe nevű minneapolisi galériának. 2015-től 2017-ig pedig a Walker Art Center munkatársa volt. Leginkább a dokumentumfilm és a performansz metszéspontján dolgozik. A jóképű Dylan magánéletéről keveset tudni, annyi azonban biztos, hogy világhírű nagyapja fontos szerepet tölt be az életében.

Három generációnyi Redford: James, Robert és Dylan.
Három generációnyi Redford: James, Robert és Dylan.

- Lénával, a nővéremmel és az unokatestvéreinkkel beszéltünk egyszer arról, hogy milyen szerencsésnek érezzünk magunkat, amiért Robert Redford a nagyapánk. Ő egy őszinte és nyitott ember, aki mindig hajlandó mesélni, ha kell, tanácsokat adni. Mindig úgy éreztük, hogy ő elsősorban a nagyapánk, csak másodsorban híresség.

Dylanről még kisfiú korában kiderült, hogy diszlexiás. Mivel a részképességzavar egész gyerekkorát, iskolai pályafutását végigkísérte, nem véletlen, hogy 2012-ben a nagyapjával és apjával közösen készített egy dokumentumfilmet a témában, The Big Picture: Rethinking Dyslexia címmel, melyet az HBO tűzött műsorára.

Nézd meg Belmondo unokáját is!

A francia sármőr Robert Redfordhoz hasonlóan szintén nagypapakorban jár. A következő képeken lányunokáját, Annabellt láthatod.

Ezt is szeretjük