Robert Downey Jr. lánya már 9 éves: Avri kézen fogva sétált apjával

Családi séta közben kapták lencsevégre a világsztárt.

Robert Downey Jr. és lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Robert Downey Jr. feleségével, Susannal és két gyermekükkel sétált New York utcáin, amikor lefotózták őket. Az idilli hangulatban készült képeken kilencéves lánya, Avri apja kezét fogva sétált a világsztár mellett.

Robert Downey Jr. és lánya

A színészt, aki épp két nap múlva tölti be az 59-et, ritkán lehet látni hasonló családi fotókon. Most azonban felesége, Susan és két közös gyermekük is együtt sétált a sztárral, aki kézen fogva ment kislányával.

Avri 2014 végén született, idén lesz majd tízéves. A lány nagyon cuki volt rózsaszín, "Barbie" feliratú szabadidőszettjében.

A család 12 éves fiúgyermeke, Son Exton sem hiányzik a fotókról, szorosan követi a többieket - olvasható a Daily Mail oldalán. Azt nem lehet tudni, milyen apropóból voltak New Yorkban, de egy szemtanú azt mondta, fantasztikus hangulatban voltak mindnyájan. A képeken egyértelműen látszik, hogy a sztár kisimult arccal töltötte idejét családja körében.

A sztár legújabb főszerepében idén áprilisban debütál majd. A szimpatizáns egy történelmi drámasorozat, mely a vietnámi háború utolsó napjaiban játszódik.

Robert Downey Jr.-t csúnyán megalázta az Oscar-gála műsorvezetője: ez volt a színész reakciója

Jimmy Kimmel a színész sötét múltjából űzött tréfát.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images, cikkbeli képek: Profimedia

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük