Titokban nősült meg! Igazi szépséget vezetett oltár elé az ismert színész
Rob Schneidernek egy válás se vette el a kedvét a házasságtól, nemrég feleségül vette bombázó barátnőjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bugyuta vígjátékok koronázatlan királya, Rob Schneider nem verte nagydobra az esküvőjét, nagy titokban vezette oltár elé tüzes mexikói barátnőjét.

Rob Schneider és kedvese a Nagyfiúk premierjén

A Tök alsó sztárja igazán szerencsés fickónak mondhatja magát, hiszen egy válás és több évnyi kitartó randizás után, 47 éves korára ismét rátalált a szerelem.

Mexikói szépséget választott

A gumiarcú komikus ráadásul egy igazi mexikói szépség, Patricia Azarcoya Arce ujjára húzhatott gyűrűt, aki nemcsak hogy gyönyörű, de sikeres nő is, az ifjú ara ugyanis jól kereső tévéproducer.

A Beverly Hills-i esküvő a bennfentesek szerint családias volt, egyszerű és igazán megható. A vendégek elmondása szerint a párról sugárzott a boldogság, az egész ceremónia alatt végig mosolyogtak egymásra.

Ennél többet sajnos nem is lehet tudni az eseményről, hiszen Schneider maga csak pár szóval kommentálta a villámesküvőt.

- A legjobb barátaink álltak körülöttünk, ez volt életem legszebb napja! Nagyszerűen éreztük magunkat, és már alig várjuk a nászutat - lelkendezett a friss férj.

Thaiföldön töltötték a mézesheteket

A komikus egyébként nem először nősül. Fiatalon - 1988 és 1990 között - London King férje volt, és bár a kapcsolatból egy gyerek is született, hamar elváltak a pár útjai.

Reméljük, mostani választása sikeresebben alakul, hiszen közel az 50-hez már épp ideje volt, hogy eljöjjön az igazi. Igaz, a fiatalabb és jóképűbb Eddie Cibriannak is csak másodszorra sikerült megtalálnia a nagy szerelmet.

A friss házasok az esküvő után rögtön el is utaztak nászútra, ráadásul nem is akárhol, hanem az egzotikus Thaiföldön töltötték el a mézesheteket. A sztárpár a híres Din Tai Fung éttermet is meglátogatta Taipeiben, ahol végigkóstolták a helyi konyha nevezetességeit.

- A nejem sosem volt még Thaiföldön, ezért úgy gondoltam, egy olyan vásárlás- és divatőrült nő, mint ő, imádni fogja az itteni roskadozó piacokat - viccelődött Schneider, aki filmes munkái kapcsán ismerte meg ilyen jól a távol-keleti országot.

Schneider tehát férjként új izgalmak előtt áll, színészként viszont marad a kitaposott ösvényen: legközelebb is egy vicces filmben tűnik majd fel, a The Chosen One című családi vígjátékban.

Ezt is szeretjük