Hitted volna? Váratlan fordulat R. Kelly gyerekpornó-ügyében
Rájár a rúd a nőfaló R&B zenészre, aki ráadásul már nem is először áll bíróság előtt bűnös vágyai miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Sylvester Kelly, vagy ahogy a szakmában ismerik, R Kelly egyre kevésbé tudja levakarni magáról a pedofil megbélyegzést.


A Chicago-i születésű sztár karrierje 1993-ban indult, de a nemzetközi elismertséget a három évvel későbbi I Believe I Can Fly, Hiszem, hogy tudok repülni című betétdala hozta meg számára, mely nemcsak hogy a toplisták tetején landolt, de sok amerikai középiskolának a ballagási nótái közé is felvétetett.

Azóta számos sikert ért el a zene területén, hol énekesként, hol producerként – a magánéletben azonban hibát hibára halmoz, mert nem fér a gatyájába.

Elferdült vágyak börtönében

Első - nyilvánosságra került - baklövését akkor követte el, amikor elvette pártfogoltját, a szintén énekes Aaliyah-t, aki bár 18-nak vallotta magát, a valóságban mindössze 15 éves volt akkor. Természetesen amint kipattant az ügy, semmisnek nyilvánították az esküt, és a két sztár nem is hozta többé szóba az esetet.

Mindemellett már a ’90-es évektől azt híresztelték, Kelly a fiatal lányokat szereti, de csak az ezredforduló után kerültek elő olyan bizonyítékok, melyek egyértelműen alátámasztják a sztár bűnös vonzódását.

2002-ben egy amatőrt felvételt jutattak el a sajtónak, melyen állítólag az énekes volt látható egyik pártfogoltjának 14 éves leánykájával, félreérthetetlen szituációban, ám az érintettek tagadták, hogy bármi közük lenne a filmen látható személyekhez.

Ugyanezen évben Kelly-t 21 rendbeli kiskorúval folytatott szexuális viszony miatt fogták perbe, később azonban enyhítették a vádakat – idén májusban már csupán hét rendbeli gyermekpornográfiáért és ugyancsak hét rendbeli tiltott videófelvétel készítésért kell felelnie.

Bár mostanáig úgy tűnt, a vádakhoz elégséges bizonyíték nem állt rendelkezésre, és természetesen maga a sztár is ártatlannak vallotta magát, most jelentkezett egy tanú, aki a 40 éves énekes egyértelmű bűnösségét tudja alátámasztani.

A felnőtt hölgy ugyanis azt állítja, egy alkalommal vele és egy akkor 13-14 éves lánnyal szeretkezett Kelly, és az egészet a férfi – szokása szerint - filmre is vette.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha ezt a bíróságon eskü alatt is vallja, akkor az énekesre akár 15 év börtön is várhat. És ebben az esetben már tényleg csak az adhat neki reményt, ha hiszi, hogy el tud repülni a kalitkából...

Ezt is szeretjük