Gyönyörű menyasszony volt Elvis unokája! Itt vannak az esküvői fotók
Riley Keough február 4-én ment férjhez, most mutatta meg a képeket a titkos ceremóniáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elvis unokája, Riley Keough február 4-én egy bensőséges ceremónián mondta ki az igent párjának, Ben-Smith Petersen ausztrál kaszkadőrnek. Az esküvői fotókat azonban csak most, 20 nappal később mutatta meg a Hello magazinnak.

A képek tanúsága szerint igazi bohém esküvőt csaptak párjával, a családias eseményre a kaliforniai Napa-völgy Calistoga tanyáján került sor.

A 25 éves modell-színésznő, aki gyönyörű volt a maga természetességében, Delphine Manivet csipkeruháját viselte, hozzá pedig a haját leengedve hagyta, és sminket is csak leheletnyit tett az arcára.

Párja, Ben szóhoz sem jutott, amikor kedvesét először megpillantotta az esküvő napján.

- Úgy döntöttünk, hogy csak közvetlenül a ceremónia előtt találkozunk, hogy mindkettőnknek jusson egy kis idő saját magára. Aztán amikor megláttam Riley-t bejönni, hát, életemben először alig bírtam ki sírás nélkül - árulta el a friss férj a magazinnak.

Riley pedig hozzátette, hogy azért választotta ezt a ruhát, mert nem akart feltűnősködni, egyszerű lánynak tartja magát, és szerette volna, ha a ruhája is ezt tükrözi. 

Az esküvőn a családtagokon kívül részt vett Kristen Stewart, Cara Delevingne és Dakota Johnson, de John Travolta és felesége, Kelly Preston is ott voltak.

A nászútjukat Valentin napjára időzítették, Hawaiion töltöttek el néhány emlékezetes napot, ahonnan Riley több fotót is megosztott az Instagramján.

Szívtipró sztárapukák és lányaik

Nézd meg, milyen szép lánya van Kevin Costnernek és más hollywoodi szívtiprónak, kattints!

Ezt is szeretjük