Merész! Rihanna már megint túl sokat mutatott magából
A dögös énekesnő nem fogja vissza magát, koncertjein szívesen mutatja meg szexi bájait a rajongóknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 22 éves Rihanna zsenge kora ellenére elképesztő sikereket tudhat maga mögött, gyönyörű hangjával és extrém külsejével néhány év leforgása alatt rengeteg rajongót szerzett magának.

A formás idomokkal rendelkező sztár a színpadon énektudása mellett szívesen villantja meg bájait is a rajongók nagy örömére, és bár nem az a tipikus modellalkat, szinte minden jól áll neki.

Ciki, ha bevág a bugyi

Londoni fellépőruhája azonban deréktól lefelé kicsit többet engedett látni, mint amennyit az énekesnő feltehetőleg szeretett volna. A szexi rózsaszín ruha bugyirésze ugyanis itt-ott bevágott, egy-egy hirtelen mozdulatnál pedig alaposan félre is csúszott.

Rihannát láthatóan zavarta is a kis malőr, hiszen igen gyakran nyúlt oda - ahová azért színpadon nem szokás -, hogy megigazgassa.

Nem szégyellős

Egyébként a fiatal énekesnő kedveli a hasonló szabású fellépőruhákat, több koncertjén láthatták már a nézők alul éppen csak takaró darabokban.

Legtöbbször felül is spórolni szokott a textillel, ezúttal dekoltázsa még szolidnak mondható.

Nem csupán tehetségével és öltözködésével tűnik ki a sztárok sorából, hanem azzal is, hogy bevételeinek jelentős részét jótékonykodásra fordítja, főleg az afrikai gyerekeket támogató szervezetekkel áll kapcsolatban.

Ezt is szeretjük