Rihanna 9 hónappal a szülés után ismét várandós: a kamerák előtt mutatta meg kerekedő babapocakját

Rihanna a második babájával terhes.

rihanna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna második babájával terhes, az örömhírt a szóvivője is megerősítette a Hollywood Reporternek.

A Super Bowlon adott fellépésén a babapocakját is felfedte.

Rihanna a második babájával terhes

Magyar idő szerint hétfő hajnalban lépett fel az 57. Super Bowl félidejében, a közel 14 perces show-ja alatt kerekedő babapocakkal volt látható, ekkor kezdték el beszélni róla, hogy valószínűleg ismét várandós lehet, ezt végül az előadása után meg is erősítették.

GettyImages-1465433274
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Azt nem árulták el, hányadik hónapban van, de várhatóan 2023 második felében ismét anyai örömök elé néz a 34 éves sztár.

Párjával, Asap Rocky rapperrel 2022 januárjában jelentették be, hogy gyerekük lesz, a kisfiú 2022 májusában látta meg a napvilágot. A pici, akinek a nevét a mai napig nem árulta el, már kilenc hónapos.

Friss interjújában elárulta, hogy kisfia kedvéért vállalta el, hogy fellépjen a Super Bowl félidejében, ahol a legnagyobb slágereit adta elő, felcsendült például az Umbrella, a Rude Boy, a What's My Name?, a We Found Love, a Where Have You Been és a Diamonds.

GettyImages-1465424238
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

- Először úgy voltam vele, hogy biztosak vagytok ti ebben? Három hónapja szültem. Most kéne ilyen fontos döntéseket meghoznom? Talán ezt meg fogom bánni - emlékezett vissza a pillanatra, amikor megkeresték az ajánlattal, amit kétszer is átgondolt, mire beadta a derekát.

- Amikor anya leszel, történik veled valami, úgy érzed, hogy meg tudnád hódítani a világot, bármire képes vagy. A Super Bowl pedig a világ egyik legnagyobb színpada, szóval bármilyen ijesztő is, van valami izgalmas az egészben. Számomra fontos volt, hogy a fiam lássa ezt. 

Madonna már egyre kevésbé hasonlít önmagára

A rajongók teljesen ledöbbentek Madonna külsején.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük