Érkezik a negyedik baba - Ricky Martin és férje így jelentették be az örömhírt

Ricky Martin és Jwan Yosef családja ismét bővül.

ricky-martin-negyedik-baba-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt jelentett be Ricky Martin az esti Human Rights Campaign National Dinner gálavacsorán: a 47 éves énekes családja ismét bővül, hiszen néhány hónapon belül megérkezik a negyedik gyermekük is.

Negyedik gyermekükkel várandós a béranya

A sztár és férje, Jwan Yosef mindig is nagy családot szerettek volna, így nagyon örültek annak, hogy újabb kisbaba érkezik a famíliába. Tegnap könnyes szemmel mesélt erről a gála résztvevőinek, miután átvette az LMBT-közösségek elfogadásáért és emberbaráti tevékenységéért járó díjat.

- Itt van velem ma a családom is. Jwan - most épp nem látom, merre van a férjem -, de Jwan, nagyon szeretlek, és a csodás ikreinket is, Valentinót és Matteót, akik szintén itt vannak ma este. Szívem teljes szeretetével szeretlek titeket, ti adtok nekem erőt, ti inspiráltok és motiváltok arra, hogy folytassam a munkámat. Fantasztikusak vagytok. Csodálatosak. Szeretlek titeket.

A kislányunk, Lucia sajnos nem lehet itt velünk, rá most a nagyi vigyáz, de ő szintén az én szemem fénye. Egyébként pedig szeretném bejelenteni, hogy ismét kisbabánk lesz, várjuk a negyedik picit - jelentette be a nagy hírt, miközben a közönség tapsviharban tört ki.

Ricky Martin és Jwan Yosef ikrei, Mateo és Valentino már 11 évesek, kislányuk, Lucia pedig még csak kilenc hónapos, így már valószínűleg hozzászoktak a gyerekzsivajhoz. Ricky Martin mindig is erre vágyott, éppen ezért nagyon örül, hogy teljesült az álma. 

- Nagy családot szeretnék, mindketten arra vágyunk. A fiuk után örültem, hogy kislányom lett, mindig is szerettem volna egy apuci pici lányát, Lucia pedig igazán a szemem fénye. És ez még csak a kezdet, szeretnénk még több kisbabát, a nagy család gondolata mindennél boldogabbá tesz - mesélte a Golden Globe-gálán Mario Lopeznek.

Neil Patrick Harris és David Burtka ikrei is nagyon cukik

Az Így jártam anyátokkal sztárja és férje is egy ikerpárt nevelnek - nézd meg, milyen édes Harper és Gideon!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük