10 kiló mínusz! Bámulatosan lefogyott a népszerű műsorvezetőnő
Ricki Lake a diétának és a táncnak köszönhetően visszanyerte régi karcsúságát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába szerepelt kirobbanó sikerrel Ricki Lake a Dancing with the Stars című vetélkedő 13. évadában, végül csak a harmadik helyen végzett J. R. Martinez iraki veterán katona és Rob Kardashian mögött.

A 43 éves amerikai színésznőt és műsorvezetőt mindez azonban nem keserítette el, a The View című műsorban adott interjújában ugyanis örömmel osztotta meg a nézőkkel, hogy a sok táncnak és a diétának köszönhetően lefogyott.

Két számmal lett kisebb

- Lehet, hogy nem az enyém lett a trófea, de legalább sokkal kisebb a derekam. Derek Hough diétáját követtem, ami működött. Tíz kilót fogytam, két számmal kisebb lett a ruhaméretem - kezdte vallomását.

A róla készült fotók tanúsága szerint igazán látványosra sikeredett a fogyása, az egykor teltkarcsú idomokkal rendelkező híresség ugyanis igazi bombázóként lépett rajongói elé.

- Ez a fogyás olyan, mintha egy álom vált volna valóra - mondta örömmel és büszkén. A befektetés pedig megtérült, a Daily Mail értesülései szerint ugyanis szerződést kötöttek vele egy saját beszélgetős műsorra.

Folytatódik saját műsora

A The Ricki Lake Show a tervek szerint 2012 szeptemberében indul majd újra, a célközönség pedig a 24 és 54 év közötti nők lesznek - saját talkshow-ja ugyanis 11 év után 2004-ben ért véget.

Miközben karrierje felfelé ível, a magánélete is szépen alakul, ékszertervező párja, Christian Evans már el is jegyezte, terveik szerint pedig jövőre az oltár elé is állnak majd.

Ezt is szeretjük