Belátást engedett combjai közé Natasha Richardson
A képeket visszanézve talán már bánja a híresség, hogy nem inkább egy másik, decensebb ruhát választott a rendezvényre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natasha Richardson brit színésznő, akit legutóbb Koltai Lajos: Az este című drámájában láthatott a közönség, kicsit elszámolta magát, amikor a Metropolitan Múzeum divatgálájára való öltözékét kiválasztotta.


Bár a trükkös szabású halványrózsaszín sifonruha kétségkívül elegáns, a tervezők valószínűleg nem holmi lépcsőn megejtendő gyaloglásra tervezték, ezért is hagyták hosszúra az elejét.

Csini ruci, van-e bugyi?

No, de mit tehet az ember lánya, ha mégis akadályokon kell áthaladnia gyönyörű ruhájában?

Valószínűleg azt, amit Vanessa Redgrave lánya is: kecsesen megemeli a szoknya elejét, hogy még véletlenül se botolhasson el benne.

Arra azonban sajnos nem gondolt, hogy ezáltal a rafinált slicc, ami eddig takarásban volt, teljesen szétnyílik, felvillantva ezzel minden titkolni kívánt testrészt.

Így aztán nemcsak a buja combok világítottak bele a fotósok kamerájába, de az aprócska, testszínű alsónemű is, ami ráadásul messziről és első pillantásra nem észrevehető.

Ezért a sokat tapasztalt ember számára a kínos kitárulkozás már-már bugyimentes Britney Spears-i magasságokba emeli – vagy éppen mélységekbe taszítja – a sokoldalú színésznőt.

Persze bármilyen port is kavart az arcpirító malőr, feltehetően mindebből sem ő, sem kísérője, Tom Ford, a Gucci volt kreatív igazgatója nem vett észre semmit, és csak a sajtó révén értesült a történtekről. Azért kíváncsiak lennénk, mit szólt mindehhez a férj, Liam Neeson?

Ezt is szeretjük